Kız çocuklarında tüylenme kaç yaşında başlar melek kadınlar kulübü kız çocuklarında tüylenme forumda.
Kızlar benim 9 yaşında kızım var koltuk altında tüylenme oldu acaba erken mi yoksa normal mi bu yaş? Kız çocuklarında tüylenme kaç yaşında başlar acaba bilgisi olan var mı? 9 yaş tüylenme için erken değil mi küçük benim kızım daha yaa regl de hemen olmaz inşallah arkadan.
Merhabalar Kız çocuklarında tüylenme kaç yaşında başlar? 8-9 yaş öncesi ya da bu yaşlarda erken ergenlik belirtileri diyoruz. Bazen kıllanma 8-9 yaşlarda görülebilmektedir bunu yine de bir doktora danışmanızda fayda var. Kimi çocuklarda kız çocuklarında yani regl baslamasa bile göğüslerde büyüme ya da kıllanma regle göre normalde de erken başlar ama 8-9 yaşlar daha erken ergenlik belirtisi oluyor. Devir de malum doğal gıdaların artık çok kalmadığı artık daha çok hormonlu şeylerin tüketildiği zamandayiz. Bir de kilolu çocuklarda daha erken görülebiliyor erken ergenlik belirtileri. Ama doktora gösterin mutlaka bunun ilaçla filan bir geciktirme durumu var diye biliyorum.
Ayrıca merak edilen konulardan biri olan "kızlar adet görmeye kaç yaşında başlar" dilerseniz aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.