eminegelin Yeni Üye Üye 15 Kasım 2010 #61 slm kiz analariii 🙂 bayadir kimse yazmamis buraya... ben 30. haftadayim... dogum yapcam hastaneyi sectim... 3d/4D ultrason yaptirdim... eger teknoloji beni yaniltmassa kizim benim bebekliyime benziyor 🙂 yarin bidaha gitcem ama... cünkü gecen hafta kizim tepindi tepindi tepindi.... doktorun yanindada elini yüzüne koyup uyudu 🙂 göreseye kadar canimiz cikti 🙂 bu arada herkeze iyi bayramlarrrr
slm kiz analariii 🙂 bayadir kimse yazmamis buraya... ben 30. haftadayim... dogum yapcam hastaneyi sectim... 3d/4D ultrason yaptirdim... eger teknoloji beni yaniltmassa kizim benim bebekliyime benziyor 🙂 yarin bidaha gitcem ama... cünkü gecen hafta kizim tepindi tepindi tepindi.... doktorun yanindada elini yüzüne koyup uyudu 🙂 göreseye kadar canimiz cikti 🙂 bu arada herkeze iyi bayramlarrrr
AyYuzlu Daimi Üye Üye 4 Haziran 2011 #62 ve dogum yaptik kizlar hemde bebislerimiz buyudude gulucukler saciyor bize artik dimii
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 4 Haziran 2011 #63 Darısı başımızacanım 😉)) Benimde büyük ihtimal kız ama tam emin değiiller 😉)) nazlanıyor galiba =)
AyYuzlu Daimi Üye Üye 6 Haziran 2011 #64 Oy oy ıns cnm ya kızlar cok ıyı oluyorlar tabı erkeklerde ya cınsıyetı nolursa olsun canından bı parca ıste cok sevıyorsun
Oy oy ıns cnm ya kızlar cok ıyı oluyorlar tabı erkeklerde ya cınsıyetı nolursa olsun canından bı parca ıste cok sevıyorsun