*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Şubat 2008 #2 Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim çok şirinler eline sağlık canım
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #3 Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim sagol canimm,evet cok sirinlerr,ben aglayan bebk görsem dayanamiyorumm,bnm kizi doktora götürsem asi vurulsa aglasa bnde agliyorum valla,,allah kimseyi aglatmasin
Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim sagol canimm,evet cok sirinlerr,ben aglayan bebk görsem dayanamiyorumm,bnm kizi doktora götürsem asi vurulsa aglasa bnde agliyorum valla,,allah kimseyi aglatmasin
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #4 Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim sagol canimm,evet cok sirinlerr,ben aglayan bebk görsem dayanamiyorumm,bnm kizi doktora götürsem asi vurulsa aglasa bnde agliyorum valla,,allah kimseyi aglatmasin
Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim sagol canimm,evet cok sirinlerr,ben aglayan bebk görsem dayanamiyorumm,bnm kizi doktora götürsem asi vurulsa aglasa bnde agliyorum valla,,allah kimseyi aglatmasin
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #5 Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim sagol canimm,evet cok sirinlerr,ben aglayan bebk görsem dayanamiyorumm,bnm kizi doktora götürsem asi vurulsa aglasa bnde agliyorum valla,,allah kimseyi aglatmasin
esena Aktif Üye Üye 28 Şubat 2008 #6 Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim bende dayanamam evet allah başka dert vermesin amin
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #8 Ce: kiyamam size,,aglamayin canlarim ay kıyamam ya canım benim eline sağlık canım.