B Berıo Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2020 #1 Kıyafetle sürtünme yaşayanlar hamile kalabilirmi Benim nısanlım la bir surtunme gectı aramızda ve ama uzerımızden kıyafet vardı ve ben bu ay 4 dunde adet olmam gerekirken olmadım
Benim nısanlım la bir surtunme gectı aramızda ve ama uzerımızden kıyafet vardı ve ben bu ay 4 dunde adet olmam gerekirken olmadım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Mayıs 2020 #2 Merhabalar kıyafetle yaşadığınız sürtünmeli ilişkiden hamile kalma olasılığımız hiçbir şekilde yoktur bilginiz olsun asla hamile değilsiniz
Merhabalar kıyafetle yaşadığınız sürtünmeli ilişkiden hamile kalma olasılığımız hiçbir şekilde yoktur bilginiz olsun asla hamile değilsiniz
B Berıo Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2020 #3 SadmiN' Alıntı: Merhabalar kıyafetle yaşadığınız sürtünmeli ilişkiden hamile kalma olasılığımız hiçbir şekilde yoktur bilginiz olsun asla hamile değilsiniz Genişletmek için tıkla ... Ozaman ilac la alakalı
SadmiN' Alıntı: Merhabalar kıyafetle yaşadığınız sürtünmeli ilişkiden hamile kalma olasılığımız hiçbir şekilde yoktur bilginiz olsun asla hamile değilsiniz Genişletmek için tıkla ... Ozaman ilac la alakalı