parsefon Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #1 kıtlek ben parsefon yenı katıldım sıteye kıtlek espırıler yaparım cok da guzel şiir yazarım ukalalık olmadı umarım.okuyorum
ben parsefon yenı katıldım sıteye kıtlek espırıler yaparım cok da guzel şiir yazarım ukalalık olmadı umarım.okuyorum
kaprisli Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #3 Cevap: kıtlek hoşgeldin kitylek arkadaşımız umarım bizi fazla kitlemezsin burda
parsefon Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #4 Cevap: kıtlek yok sen alışkınsın zaten ama mesaj nasıldı kaprıslı selam de merhaba de ben geldım de
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 15 Haziran 2009 #5 Cevap: kıtlek Aramiza hosgeldin cnm. Keyifli forumlar dilerim 🙂 en kisa zamanda herseyi ögrenmeni, ve kaprisliyi sinir krizine sokmamani temenni ederim
Cevap: kıtlek Aramiza hosgeldin cnm. Keyifli forumlar dilerim 🙂 en kisa zamanda herseyi ögrenmeni, ve kaprisliyi sinir krizine sokmamani temenni ederim
MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #6 Cevap: kıtlek Hoşgeldin aramıza tatlım ben meçhul sitenin şam şeytanı bende çatlak espiriler yaparım senle iyi anlaşırız😀 Keyifli forum diliyorum tatlım.
Cevap: kıtlek Hoşgeldin aramıza tatlım ben meçhul sitenin şam şeytanı bende çatlak espiriler yaparım senle iyi anlaşırız😀 Keyifli forum diliyorum tatlım.
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Haziran 2009 #7 Cevap: kıtlek Datlım kıtlek ne bilmiyorumm ama aramıza hoş geldin..