Hüzünlü Sözler
K?sa Hüzünlü Sözler
Hayat hep tek düze gitmiyor, bazen gülüyor, bazen a?l?yoruz. Kimi zaman üzgün kimi zaman mutlu ve ço?u zaman hüzünlü oluyoruz. ??te o hüzünlü anlar?n en hüzünlü sözleri Melek'lerim;
* Gitti?in gün içimden bir ?eyler koptu, bo?az?m dü?ümlendi, elerim kitlendi, bedenim titredi, art?k sen yoktun hayat?mda, ölümü tatt?m sensiz kald???m anda.
* Herkes gülüp e?lenirken sevilisiyle, ben a?l?yorum arkandan, herkes ya?arken hayat? doya doya, ben seni bekliyorum, herkes dertlerini atarken hayat?ndan, ben dertlerime dert at?yorum sensiz sevgisiz.
* Yalan bak??lar?n sahte gülü?lerin aras?nda buldum seni. Her ?eyi kaybetmeye de?ecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte de?ilsin!.
* Unutma ki f?rt?nalar mart?lar?n denizleri sevmesini engellemez. T?pk? engellerin seni sevmeme engel olmad??? gibi.
* Benim için ölüm sensizlik benim için sensizlik ölüm bunu sak?n unutma, ölümüne sevdim seni ölümüne.
* Ne zaman iki sevgili görsem sokakta gözlerim dolar, ne zaman gezdi?imiz yerlerde dola?sam gözlerimden sana ait 2 damla ya? akar, ne zaman güzel yüzünü hayal etsem hayattan ba?lar?m kopar.
* Bugünü de sensiz bitirdim yar?n? da sensiz bitirece?im, sensiz geçen her gün yava? yava? bitece?im.
* Sen uzaktaysan ben yan?nday?m sen ate?teysen ben korday?m bir gün bu dünyadan göçersen bil ki senden önce orday?m sonsuz ask?m..!
* F?rt?na ne kadar sert eserse essin kayadan al?p götürece?i sadece tozudur !
* Bu gece hüzünlerin bulu?tu?u gece bu gece içimde f?rt?nalar?n koptu?u gece bu gece sensiz ilk gecem bu gece ayr?l???n gecesi.
* Can?m derken sana, gittin b?rak?p beni bir anda, ?imdi cans?z ya??yorum odamda tek ba??ma, sensiz ya?amak koyuyor ne olur anla.
* S?cac?k ellerim, art?k senden uzak, elimi ?s?tacak biri art?k olmayacak, sensiz bu dünyada ya?amak bana her gün haram olacak.
* Gülü?ün yeterdi bana, bir sözünle ölüme giderdim dü?ünmeden bir bak???n yeterdi huzuru bulmama, ?imdi sende yalan oldun b?rakt?n beni bir ba??ma.