Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kiraz sapı çayı zayıflatırmı melek kadınlar kulübü kiraz sapı çayı zayıflama forum'da.
Epeydir duyuyorum ama uygulamak nasip olmadı. Kiraz sapı çayı hem kilo verdirip hem de ödemleri attırıyormus. Yazdan biraz kiraz sapı kurutmuş tum onları değerlendirmeyi düşünüyorum hazırlarken nasıl yapabilirim fikirlerinizi ve nasıl kullandığınızı sormak istedim. Kiraz sapı çayı nasıl hazırlanır ve nasıl tüketmek gerekir.
Merhabalar
Aslında doğada bizim için ne kadar şifalı şeyler var değil mi kiraz sapı da bunlardan sadece bir tanesi. Yazın yediğiniz kirazların saplarını atmadığınız ve kuruttugunuzda ve bunlardan demlediğiniz çayları tükettiğinizde vücudumuzdaki değişimleri sizde fark edeceksiniz. Kiraz sapı çayı kilo verdirir mi en çok hanımları sorduğu sorulardan birisi bu. Hem idrar söktüren hem ödem atmaya yardımcı olan kiraz sapı çayı metabolizmayı hızlandırır dolayısıyla kilo vermenize de yardımcı olabilir günde en fazla 1 bardak aç karnına tüketilmelidir daha fazlası her şeyde olduğu gibi zararlı olabilir. Tabii ki böyle bitkisel kullanımlardan önce doktora danışılması da fayda var ama şöyle söyleniyor 3 hafta boyunca düzenli kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olabiliyormuş. Özellikle rahatsızlığı olanlar mutlaka doktora danışmalı var çünkü kan sulandırıcı özelliği de olduğu için kiraz sapının tansiyon hastaları için zararlı olabilir.
Peki kiraz sapı çayı hakkında bilgi verdik dilerseniz aşağıdaki linkten "kiraz sapı çayı nasıl kullanılır" ve tarifini içeren yazımızı inceleyebilirsiniz.