2 defadır ne yazıkki kimyasal gebelik yaşıyorum inanılmaz psikolojim bozuldu diyebilirim benim gibi kimyasal gebelik yaşayanlar varsa deneyim ve duygularını burada paylaşabiliriz katılım olur ise sevinirim kimyasal gebelik yaşayarak gerçekten zor zamanlar yaşayan bir kadın iseniz yaşadıklarınızı kaç defa düşük yaptığınızı bana yazabilir misiniz lütfen ?
üstüne adet görme nedir,üstüne adet görme bebeğe zarar verirmi,aüstüne adet görme nasıl anlaşılır,üstüne adet görüp gebe kalan varmı,üstüne görme hakkında bilgiler Üstüne adet görme, aslında adet kanaması değildir. Gebeliğin başlangıcında embriyonun rahim içine yerleşmesi nedeni ile ortaya...
İyi geceler uzun zamandır yoktum ve adetimden 5 gün önce yani 9 mayısta iç çamaşırım hafif kirleşmişti siyah olduğu için pek anlayamadım ne olduğunu ve akşamına pet koydum hastalandım diye hiç bi şey yok ve ertesi sabah çok az bi damla şeklinde pembemsi gibi lekelenme olmuş neyse o pet öyle...
ben varım benimde senin gibi dünyam alt üst oldu şimdiyse ne yapacağımı bilmez halde dolaşıyorum
genetik tahlili trombofili paneli yaptırmayı düşünüyorum bakalım kanamam bitsinde bi
zaten aşılamayla olmuştu onada sahip çıkamadım 🙁
Üstüne görme belirtileri melek kadınlar kulubü üstüne görme belirtileri yaşayanlar forum'da. Arkadaşlar iyi akşamlar üstüne görme kavramını ilk kez duymuş biri olarak size bir şey danışmak istiyorum. Benim normalde adet zamanım 30 ocaktı ama ben bugün leke şeklinde kanama yaşadım. Hamilelik...