ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Kasım 2010 #1 Kimleri tanıdınız? Ee kimleri tanıdınız bakalım.... ben hepsini bulamadım...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #2 bunlar tanıdıkmıymış şimdi😀ben hiçbirini tanıyamadım ama sanırım şu önlerde oturan Einstein amca😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Kasım 2010 #3 Birini bildinnnnnnnn .... ama daha çok var ooo çokkkk ...
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 26 Kasım 2010 #4 zu bruce lee bile var nu ne bea pele var bush var var da var hitler var .D😀: muhammet ali.. bi ben yokum
zu bruce lee bile var nu ne bea pele var bush var var da var hitler var .D😀: muhammet ali.. bi ben yokum
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Kasım 2010 #5 tavuk_kavurma' Alıntı: zu bruce lee bile var nu ne bea pele var bush var var da var hitler var .D😀: muhammet ali.. bi ben yokum Genişletmek için tıkla ... kıs ne diim sana ben bi ben yokum dio... eett tatlım o saydıklarında var ama daha cok kişi var 🙂
tavuk_kavurma' Alıntı: zu bruce lee bile var nu ne bea pele var bush var var da var hitler var .D😀: muhammet ali.. bi ben yokum Genişletmek için tıkla ... kıs ne diim sana ben bi ben yokum dio... eett tatlım o saydıklarında var ama daha cok kişi var 🙂
MAGENTA Hamiş Melek 27 Kasım 2010 #6 napolyonu gördüm bide adını çıkaramadım şu budaların lideri dalaylama yada gandide olabilir
benimm ben Yeni Üye Üye 8 Aralık 2010 #8 Einstein gördüm önlerde oturduğu için 😀 diğerlerinide görmüşlüğüm vardır ama isim olarak çıkaramadım 😀
Einstein gördüm önlerde oturduğu için 😀 diğerlerinide görmüşlüğüm vardır ama isim olarak çıkaramadım 😀
M Misafir Melek Forum Okuru 11 Aralık 2010 #9 daha ne isteon 😀 tavuk_kavurma' Alıntı: zu bruce lee bile var nu ne bea pele var bush var var da var hitler var .D😀: muhammet ali.. bi ben yokum Genişletmek için tıkla ... daha ne istion bea 😀
daha ne isteon 😀 tavuk_kavurma' Alıntı: zu bruce lee bile var nu ne bea pele var bush var var da var hitler var .D😀: muhammet ali.. bi ben yokum Genişletmek için tıkla ... daha ne istion bea 😀