gupse Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #71 bu ne ya safsata bence öyle bir ortamda yapan kişinin göreceği şey o anın korkusundan kendince uyduracağı bişey olur
bu ne ya safsata bence öyle bir ortamda yapan kişinin göreceği şey o anın korkusundan kendince uyduracağı bişey olur
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 3 Eylül 2010 #72 paylaşım için tşklerr canımm ama yapamam korkarım .....
B bitkici Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #75 bu ne ya çok korkunç bide görmezsem nolcak korktuğumla kalcam🙂) denemeye gereke yok zamanı gelince görürüz zaten
bu ne ya çok korkunç bide görmezsem nolcak korktuğumla kalcam🙂) denemeye gereke yok zamanı gelince görürüz zaten
C canos85 Üye Üye 10 Ekim 2010 #77 paylasim icin tskler, yanliz kaliyorum evde o yüzden yapamam, ben korkarim böyle seyden bi dahada kalamam yanliz evde... :s
paylasim icin tskler, yanliz kaliyorum evde o yüzden yapamam, ben korkarim böyle seyden bi dahada kalamam yanliz evde... :s
megara Yeni Üye Üye 5 Aralık 2010 #80 kızlar ürkütücü falan ama sonunu düşünün eğer gerçekse😀 değmez mi sizce