M Misafir Melek Forum Okuru 28 Aralık 2010 #11 Benim Sorduğum soru yok Merhaba! Ben size burada bir soru sormuştum........ Ama soru yok .. Soru=(Kelebeklerin hakkında en yaygın gerçek nedir?) Lütfen bu sorunun cevabını Söyler misiniz ?
Benim Sorduğum soru yok Merhaba! Ben size burada bir soru sormuştum........ Ama soru yok .. Soru=(Kelebeklerin hakkında en yaygın gerçek nedir?) Lütfen bu sorunun cevabını Söyler misiniz ?
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Mart 2011 #12 çok güzel şeker valahi neyalan söyliyim aşkitomla beraber çok beğendik
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 24 Mayıs 2011 #13 yorum güzel ama çok uzun biraz daha kısa olsa daha iyi olurdu
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Ekim 2011 #15 serenay sarıkayanın kardeşiymiş sana inanmam çünkü onlar sitelere girmez kardeşinin olduğunu nereden bilelim hee yalancı o zaman ben hadisenin kardeşi
serenay sarıkayanın kardeşiymiş sana inanmam çünkü onlar sitelere girmez kardeşinin olduğunu nereden bilelim hee yalancı o zaman ben hadisenin kardeşi
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Ekim 2011 #16 siteniz çok güzel melek yeri çok ideal bi site çoooook teşekür ederim 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 29 Ekim 2011 #19 çok teşekür ederim melekler mekanı size çok iyi biş yaptınız
D deni yıldızı Forum Okuru 22 Kasım 2011 #20 harika her gün gece yatmadannn okuyorum ve huzur içinde kelebekleri düşünerek uyuyorum