Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum arkadaşlarım var ama onlara açılamıyorum. Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var , kısaca konuyu size anlatayım 10 ay oldu eşimle evleneli kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. Sorun şu kaynanama biri oturmaya gelsin hemen bizi çağırıyor ben çalışıyorum işten yorgun geliyorum bazen gitmek istemiyorum. Kaynanam surat asıyor , eşimde kaynanama biri geldiği zaman yani bazen yapıyorum yorgun oluyorum gitmek istemiyorum bu yüzden ilk başları hep tartışıyorduk şimdi artık eşimde böyle davranışıma alıştı ama yinede arada ufak tartışmalar oluyor. Kaynanamın birde şu huyu var gezmeye gidilecek bana sormadan gidilecek kişiye haber veriyor geliyoruz diye . hemen apar topar işin yoksa hadi gel gidelim demesi beni sinirimi bozuyor . bir kere uyardım onu ya benim işim olabilir plan yapabilirim bana sormadan karar verme diye ama yine aynı ne yapayım tekrar konuşsam mı? Bir yere gidilecek onu istediği zaman illa gidilecek. Bide bayramlarda 1. gün ü eşimle biz bayramlaşma’ya çıkıyoruz akrabaları dolaşıyoruz tabi 2, günü köye gidiliyor kaynanam tarafı hep beraber toplanılıyor. 2, günüm öyle geciyor. Bu gün gidilecekse bir yere illa gidilecek. Eşimde biz bayramların 2. günü böyle hep toplanılırız diyor ama hep onların dediği oluyor. Bu bayram’da benim annemlere gidilcek hep beraber toplanılacak diyeceğim acaba eşimin tavrı ne olacak. Sizce ne yapmalıyım hep onların dediği oluyor rahat etmek istiyorum. Eşim beni çok seviyor ama bazen de böyle kaynanamdan dolayı tartışabiliyoruz Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?