Uzman SühaN Administrator 10 Ekim 2012 #21 Mawi adminim utanıyorum Senin o güzel gören mawi gözlerinden öperim.
H HoshKız Üye Üye 10 Ekim 2012 #22 Ekli dosyayı görüntüle 7027 - - - updated - - - [ımg]https://www.meleklermekani.com/imagehosting/gozum-182.jpg[/ımg][/quote] canım tesekkur edrım ben beyenmıyorum ve degıstrmeyı dusunuyorum en yakın zamanda rep ıcın saol BEYZACIM
Ekli dosyayı görüntüle 7027 - - - updated - - - [ımg]https://www.meleklermekani.com/imagehosting/gozum-182.jpg[/ımg][/quote] canım tesekkur edrım ben beyenmıyorum ve degıstrmeyı dusunuyorum en yakın zamanda rep ıcın saol BEYZACIM
Uzman SühaN Administrator 10 Ekim 2012 #23 Değişme canım ya çok güzel kaşların .Sonra kaşlar küsüyor bak demedi deme Repler feda olsun canım ne demek
Değişme canım ya çok güzel kaşların .Sonra kaşlar küsüyor bak demedi deme Repler feda olsun canım ne demek
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 10 Ekim 2012 #24 UÇURUM ÇİÇEGİ' Alıntı: Sulecim senin içim çektim fotoyu dgerini bil 🙂ama teki yamuk çünü kendim aldım bakalım naıl olmuş🙂Ekli dosyayı görüntüle 7027 - - - Updated - - - SULECİM SENİN İÇİM ÇEKTİM FOTOYU DGERİNİ BİL 🙂AMA TEKİ YAMUK ÇÜNÜ KENDİM ALDIM BAKALIM NAIL OLMUŞ🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyyyy sağol canım benim tebrik ederimm çok güzel kaşalrın canımcımm yamukluğa takma benimkide yamuk çünkü o herkeste oluyormuş - - - Updated - - - Buda benim kaşlarım idare edin artıkın[/QUOTE] vayyyyyyyyyyyyyyyy bayzacım kaşarın güzel hadi onu geçtim o bakışlar o gözler ne öyle yakıyonnn ortalığı valla
UÇURUM ÇİÇEGİ' Alıntı: Sulecim senin içim çektim fotoyu dgerini bil 🙂ama teki yamuk çünü kendim aldım bakalım naıl olmuş🙂Ekli dosyayı görüntüle 7027 - - - Updated - - - SULECİM SENİN İÇİM ÇEKTİM FOTOYU DGERİNİ BİL 🙂AMA TEKİ YAMUK ÇÜNÜ KENDİM ALDIM BAKALIM NAIL OLMUŞ🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyyyy sağol canım benim tebrik ederimm çok güzel kaşalrın canımcımm yamukluğa takma benimkide yamuk çünkü o herkeste oluyormuş - - - Updated - - - Buda benim kaşlarım idare edin artıkın[/QUOTE] vayyyyyyyyyyyyyyyy bayzacım kaşarın güzel hadi onu geçtim o bakışlar o gözler ne öyle yakıyonnn ortalığı valla
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 11 Ekim 2012 #25 oooooooooooo şimdii böyleyse eğer önceki nasıl acaba kaşın gözün ayrı bi güzel tütütü nazar dğemesin
bernam07 Aktif Üye Üye 7 Şubat 2013 #26 bende hastayım ebrunun kaşlarına ben kaş bile aldırmıyorum melekler hiç fazlalığım yok babama benzemiişim doğuştan incecik çizilmişler.
bende hastayım ebrunun kaşlarına ben kaş bile aldırmıyorum melekler hiç fazlalığım yok babama benzemiişim doğuştan incecik çizilmişler.
bernam07 Aktif Üye Üye 7 Şubat 2013 #27 bende sana katılıyorum her kaş alan kuaförün önüne yatılmamalı.
bernam07 Aktif Üye Üye 7 Şubat 2013 #29 bende aynı kanıdayım ama kaşta en nefret ettiğim mavi renkli boyatıyorlar ya berbat duruyor çizme kaş.
bende aynı kanıdayım ama kaşta en nefret ettiğim mavi renkli boyatıyorlar ya berbat duruyor çizme kaş.