gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 1 Kasım 2010 #1 Karşı cinsten olsan kendinle cıkar mıydın? KARŞI CİNSTEN OLSAN KENDİNLE CIKARMIYDIN ? EE !!! SORU ACIK BUNU ACIKLAMAYA NE GEREK VAR... BENİM DÜRÜST MELİŞLERİM DÜRÜST BİR ŞEKİLDEE CEVAP VERECEKTİRR HADİİ BAKALIMM....😱rkide:😱rkide: * EVET * HAYIR * BENDEN İYİSİ ŞAMDA KAYISI🙂 * ASLA...
KARŞI CİNSTEN OLSAN KENDİNLE CIKARMIYDIN ? EE !!! SORU ACIK BUNU ACIKLAMAYA NE GEREK VAR... BENİM DÜRÜST MELİŞLERİM DÜRÜST BİR ŞEKİLDEE CEVAP VERECEKTİRR HADİİ BAKALIMM....😱rkide:😱rkide: * EVET * HAYIR * BENDEN İYİSİ ŞAMDA KAYISI🙂 * ASLA...
HaYaL Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #2 Valla bacım * BENDEN İYİSİ ŞAMDA KAYISI🙂 Bulsam ben gibi bir hatun asla kaçırmazdım.😀 Ehem ehem kem küm
Valla bacım * BENDEN İYİSİ ŞAMDA KAYISI🙂 Bulsam ben gibi bir hatun asla kaçırmazdım.😀 Ehem ehem kem küm
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #3 Eğer erkek olsaydım benim gibi birini asla kaçırmazdım Benden iyisi şamda kayısı 🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #6 Eşim bana çok şanslı olduğunu söyler herşey istediğim gibi der 😀 Ehh bende kaçırmazdım beni 😀
megara Yeni Üye Üye 22 Aralık 2010 #9 sevgilim her zaman iyiki var olduğumu söylüyor ama ben benle asla beraber olmazdım daha doğrusu olamazdım ne kadar uğraşsamda😀
sevgilim her zaman iyiki var olduğumu söylüyor ama ben benle asla beraber olmazdım daha doğrusu olamazdım ne kadar uğraşsamda😀