K
kpsszede
Forum Okuru
karmaşıklar içerisindeyim önerisi olan var mı:(
Merhaba arkadaşlar,internette dolaşırken buldum burayı bende bi sorunumu paylaşmak istedim.son sınıf üniversite öğrencisiyim.şu ana kadr iki ilişkim oldu ne yazık ki ikiside okuldandı.ilk sevgilimle aşk ne bilmediğim için çıkmıştım,herkes zamanla seversin dedi ama tam tersi zamanla soğudum ondan işin kötüsü ayrılamadım bi türlü o erkek olmasına rağmen hiç bi işi halledemez,sürekli benden yardım ister,hatta ödevlerini yaptırmaya çalışırdı,özgüveni düşük bi insandı hep o dertliydi sürekli trip atardı bi de cimrinin önde gideniydi ama çok temiz ve saf suratlı olduğundan herkes suçu benim üzerime attı ayrılınca birbirimize kimseye bişey anlatmama sözü vermiştik zaten biten bi ilişkinin ardından kötü konuşmak istemem ya neyse,bütün kız arkadaşları (ortak arkadaşlarımız) benden uzaklaştı hatta bana yeniden birlikte olun diye baskıda bulundular bu süre zarfı içindede sürekli onun saçma sapan davranışlarına maruz kaldım.
bir kaç ay sonra bu sıkıntının içinde ikinci sevgilim oldu kahretsin ki o da sınıftan o yalnızlık anı içinde birden sevgili buldum kendimi onunla,o tam tersi yanımda bir erkek olduğunu hissettirebilen biriydi ama davranışları ve istekleri çok uç noktaydı,evlenmeden önce bir şeyler yaşamak için beni zorlayınca ayrıldım.
keşke burda bitse hikaye şimdi gerçekten aşık olduğumu hissediyorum ilk defa birine ama ne yapsam bilmiyorum,zeki ,yakışıklı bir çocuk arada sırada görüşüyoruz aslında ilk sene geldiğimde aşık olmuştum ona ama sonra unutmuştum arkadaş grubumuza o da katılınca yeniden bir şeyler oldu içimde ama o da okuldan !!! ne yapsam bilmiyorum ve de çapkın bi tipe benziyo davranışları bir soğuk bir sıcak anlaşılmaz ama bende artık yoruldum ,gerçekten güvenebileceğim bi kişi istiyorum.
sizce ne yapmalıyım melekler ne önerirsiniz? onu göreceğim gece yattığımda uyuyamıyorum bile heycandan ondada bir şeyler ama bilmiyorum 🙁(((
bir kaç ay sonra bu sıkıntının içinde ikinci sevgilim oldu kahretsin ki o da sınıftan o yalnızlık anı içinde birden sevgili buldum kendimi onunla,o tam tersi yanımda bir erkek olduğunu hissettirebilen biriydi ama davranışları ve istekleri çok uç noktaydı,evlenmeden önce bir şeyler yaşamak için beni zorlayınca ayrıldım.
keşke burda bitse hikaye şimdi gerçekten aşık olduğumu hissediyorum ilk defa birine ama ne yapsam bilmiyorum,zeki ,yakışıklı bir çocuk arada sırada görüşüyoruz aslında ilk sene geldiğimde aşık olmuştum ona ama sonra unutmuştum arkadaş grubumuza o da katılınca yeniden bir şeyler oldu içimde ama o da okuldan !!! ne yapsam bilmiyorum ve de çapkın bi tipe benziyo davranışları bir soğuk bir sıcak anlaşılmaz ama bende artık yoruldum ,gerçekten güvenebileceğim bi kişi istiyorum.
sizce ne yapmalıyım melekler ne önerirsiniz? onu göreceğim gece yattığımda uyuyamıyorum bile heycandan ondada bir şeyler ama bilmiyorum 🙁(((