Konuya cevap cer

Ce: Karisik duygu yüklü yazilar...

Serseri mayın gibi dolaşıyorum boş sokaklarda.Köpekler ve çöpçüler hariç.Onlar da eşlik ediyorlar geceye.

Suskunum bugün içim sıkıntı dolu.Şarkılar da öyle.susmak istiyorum sonsuza dek yüreğinde.böyle mi yaşanır sevdalar.

Kayıtsız kalma sende geceye hisset o ılık rüzgarı.kırıldım be bi tanem.Deniz gözlüm nerdesin.kırgınım insanlara.ne olurdu sen de yanımda olsan güzelliklerin ek gerçeği deniz gözlüm.

İmkansız değil bu şarkı.Bir gün beraber söyleyeceğiz.o zaman bu boş sokaklar kalabalık olacak.korkuyorum artık maskeli yüzler arasında olmaktan ve biliyorum ki ölüm bir adım ötemde.

Bu şarkı yarım kalmasın.lütfen deniz gözlüm hadi gel.Seni görmeden,dizlerini paylaşmadan,saçlarını okşamadan gitmek istemiyorum. Ben yeşertirken ağaçları onlar solduruyorlar. Bak ben de yaprak dökmeye başladım.

Korkum seni görmeden gitmek bu dünyadan. Şarkı söylüyorsun düşlerimde. Bir de konuşurken ağzından çıkan o ses. Onları duyarken her yerinde öpesim geliyor.

Hep derdin ya bana bu bir düş,gerçekler bir gün yüzümüze bir tokat atacak.ben zorları severim.ve biliyorum ki tek başıma değilim bu düşte.sarılıyorum yokluğunda sana.öyle zor ki sensiz olmak.bu maskeli yüzler arasında bunalıyorum.deniz gözlüm mavi kızının sıkışıyor yüreği hadi deniz gözlüm gel sil göz yaşlarımı

Ondan olduğun saatlerde ben ölürken bende olduğun saatlerde gökyüzündeyim.sevincim sığmıyor bu dünyaya.

Hadi deniz gözlüm.mavi kızın seni istiyor inatla.bağıra bağıra ağlaya ağlaya,düşler de sen bana ben sana.yok ki burada sevdalar!Ya ben hep düşlerde olayım ya sen gerçekte hadi deniz gözlüm yaradan aşkına gel!

Bir şarkı var dilimde ama asla sonunu getiremiyorum…

Ölümün koynunda bu sın gece,yalnızım ruhlar kadar;öyle zor ki seni anlatmak,seni düşlerde yakalamak

Böyle devam ediyor.Gece mi paylaşıyor beni yoksa sen mi?Taşıyorsun senli saatlerimde ruhumdan.öyle kolay değil seni birkaç satırda yazmak,ne mümkün.sensiz zamanlarıma üzülüyorum.varlığında bile seni özlüyorum.daha çok sarılmak,daha çok birlikte olmak istiyorum.

Deniz gözlüm hadi gel.gel de suretimiz çıksın su yüzüne,gizlemek seni asla!Gizlenmeyecek kadar güzelsin.Sihirli bir değnek olsa yanımda,hemen yanına gelirdim.Keşfedemediğim diğer yönlerini büyük bir zevkle keşfetmek isterdim.

Deniz gözlüm özledim seni.yoksun kaç gündür bu oyunda. Dediğin gibi bu oyundu sadece. Bitecek düşlerin tek gerçeği

Hep müzik dinliyorum.belki şimdi gelir diyorum.seni görmek için erken yatıp erken kalkıyorum.her zaman girmesen de düşlerime içimde gerçeksin

Hayat her zaman vermiyor istediklerimi.çok istiyorum ya bu yüzden yanımda değilsin.bir gün bu rüyadan uyanacağım biliyorum.korkuyorum.kime tutunurum ben sonra.kiminle paylaşırım kimle ağlarım kimle gün batımını seyrederim

Unuttuklarımı hatırlattın sen bana deniz gözlüm.öyle ansızın çıkmak yok hayatımdan sonra ben kime yazarım.kimi düşünürüm.kimi beklerim ben sonra.daha yeni atmışken kara bulutları üzerimden.aydınlanır mı sen gidersen dünyam

Bırak ben bu düşlerle yaşamaya devam edeyim.ta ki gerçekler yüzüme acı bir tokat atana kadar.

Bırak ben bu düşlerle avunayım.ve asla uyanmayayımbiliyorum sen de seveceksin yağmuru benim maviyi sevdiğim gibi

Bedenin uzak ama aşkın yüreğim de deniz gözlüm.olmasan da yanımda ben her gece o sahil kenarında okşuyorum saçlarını.dokunuyorum yüreğine yüreğimle.sen her gece yanımdasın deniz gözlüm.

Evet artık sabahları uyandığımda düzlerini paylaşabileceğim biri var hayatımda.düşte olsa!Yanımda olup olmaması umrumda bile değil.Çünkü ben senin yüreğini seviyorum.

Seni uzaktan sevmek,seni düşünüp, gözlerinin parladığını görüp ağlamak sevinçten…İşte huzur,işte aşk,işte çıkarsız sevmek.ben seni uzaklardan,usulca her anımda seviyorum.Bedenin yanımda değil biliyorum.En azından herkes böyle düşünüyor.Bilmiyorlar ki deniz gözlüm sen 24 saat yanımdasın.Her anında okşuyorum o narin yüreğini.Hadi ver artık elini.ayırma gözlerini gözlerimden.

Ben anne sen baba bir de çocuğumuz olsun.işte kocaman bir yürek!Senin için çarpıyor,senin için uyanıyor her sabah.Gülümsüyor artık mavi kızın…

Deniz gözlüm.içimdeki yarım türküm.Gel benimle o tahta küçük kulübemize.gaz lambası ışığı altında dile getirelim sevdamızı…

Deniz gözlüm ben seni uzaklardan da seviyorum.okşuyorum saçlarını.Sana dair ne varsa çekiyorum içime.ve ben hep buradayım seninle.kalbinde,yüreğinde ve sen yüreğimde…Deniz gözlüm bir gün senin kollarında uyanacağım biliyorum ve seni düşlerinle bırakıyorum.

Deniz gözlüm kaanım,seni seviyorum.içimdeki huzurum korkum…Hayatım sana dair.Mavi kızın unutma senin için uyanıyor her sabah…                        

Geri