T TİTAN Forum Okuru 11 Ağustos 2011 #21 büşraşit<3' Alıntı: çook çok çoook güzel bunlar,gerçekten ayakta alkışlıyorum.yetenek denilen şey bu işte 🙂 çalışmalarınızın devamını görmek isterz adminim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim büşra,inşaallah çalışmalarım bittikçe burdan paylaşacağım
büşraşit<3' Alıntı: çook çok çoook güzel bunlar,gerçekten ayakta alkışlıyorum.yetenek denilen şey bu işte 🙂 çalışmalarınızın devamını görmek isterz adminim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim büşra,inşaallah çalışmalarım bittikçe burdan paylaşacağım
RefRa Daimi Üye Üye 11 Ağustos 2011 #22 Ablacım süpersin valla çok beğendim 🙂 Fotomu gönderem sanada beni de çiz bi gün
T TİTAN Forum Okuru 7 Nisan 2012 #28 pembemor' Alıntı: yeteneklisin ailede akrabada güzel çizenler var galiba Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim yok, teşekkür ederim..
pembemor' Alıntı: yeteneklisin ailede akrabada güzel çizenler var galiba Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim yok, teşekkür ederim..
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 30 Mart 2013 #29 mevlana celaleddin rum-i nin karakalem çalışmasını çizebilirmisin?????
smiley Daimi Üye Üye 30 Mart 2013 #30 ay Titosum cok güzeeeeeel masallah valla... diycek söz bulamiyorum 10 parmaginda 10 marifet masallah.. cok güzel yapiyorsun valla
ay Titosum cok güzeeeeeel masallah valla... diycek söz bulamiyorum 10 parmaginda 10 marifet masallah.. cok güzel yapiyorsun valla