mislinay Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #2 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum kızz ne saf temiz insanlarımız var bizim ya olsun genede severim ben ülkemin insanını çok komik olmuş canım emeğine sağlık
Cevap: Karadenizli Uşağum Benum kızz ne saf temiz insanlarımız var bizim ya olsun genede severim ben ülkemin insanını çok komik olmuş canım emeğine sağlık
HİDOŞ Aktif Üye Üye 23 Mayıs 2008 #3 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum ne diyimki ben şimdi şu karadenizlile sevimli insanlar
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #4 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum harikayızdır biz karadenizliler😀 ellerine sağlık hemşerum 🙂
Vijdan Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #5 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum Ellerine sağlık arkadaşım..nede olsa karadenizliyiz ..
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #6 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum adam kimsenin akıl edemeyeceğini yapmış tebrik etmek lazım
dino_02 Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #8 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum pasika' Alıntı: harikayızdır biz karadenizliler😀 ellerine sağlık hemşerum 🙂 Genişletmek için tıkla ... Karadenizli Olsun da neresinden olursa olsun
Cevap: Karadenizli Uşağum Benum pasika' Alıntı: harikayızdır biz karadenizliler😀 ellerine sağlık hemşerum 🙂 Genişletmek için tıkla ... Karadenizli Olsun da neresinden olursa olsun
AZRA Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #9 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum eferim temkinli insan herdurama hazır
*jellibon* Daimi Üye Üye 5 Haziran 2008 #10 Cevap: Karadenizli Uşağum Benum adam o kadar saf ki yani bayılıyorum şu karadenizlilere keşke onlar gibi olsam hayatları espiri emeğinize sağlık
Cevap: Karadenizli Uşağum Benum adam o kadar saf ki yani bayılıyorum şu karadenizlilere keşke onlar gibi olsam hayatları espiri emeğinize sağlık