TİTAN *Melekler Mekanı* 24 Şubat 2013 #1 Karadayı Feride ve Mahir Gifleri 2013 Ad Sevgili melekler, büyük bir keyifle izlenen dizilerden biri de şu sıralar Karadayı dizisi. Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun harika performanslarıyla izlediğimiz dizinin hareketli resimlerini bir araya topladım ve sizlerle paylaşıyorum..🙂
Ad Sevgili melekler, büyük bir keyifle izlenen dizilerden biri de şu sıralar Karadayı dizisi. Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun harika performanslarıyla izlediğimiz dizinin hareketli resimlerini bir araya topladım ve sizlerle paylaşıyorum..🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 25 Mart 2013 #2 Vay be süpperler özellikle Mahir Kara'nın Rakı şişesi kırışına baktım da, adamdaki el değil fırıncı küreği mübarek
Vay be süpperler özellikle Mahir Kara'nın Rakı şişesi kırışına baktım da, adamdaki el değil fırıncı küreği mübarek
TİTAN *Melekler Mekanı* 25 Mart 2013 #3 SadmiN' Alıntı: Vay be süpperler özellikle Mahir Kara'nın Rakı şişesi kırışına baktım da, adamdaki el değil fırıncı küreği mübarek Genişletmek için tıkla ...
SadmiN' Alıntı: Vay be süpperler özellikle Mahir Kara'nın Rakı şişesi kırışına baktım da, adamdaki el değil fırıncı küreği mübarek Genişletmek için tıkla ...