Karaciğer yağlanması nasıl geçer saraçoğlu

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Handan5599
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Handan5599

Forum Okuru
Karaciğer yağlanması nasıl geçer saraçoğlu
Karaciğer yağlanması yaşayanlar nedenleri nasıl geçer Prof dr. İbrahim Saraçoğlu

Merhaba

Kolesterol için doktora gittim . Doktor bir güzel muayene etti ultrasonda karaciğerlerime baktı ve karaciğerlerinde yağlanma var dedi. Kolesterol için ilaç verdi pehriz verdi. Karaciğerlerdeki yağlanma nasıl geçer bir bitkisel çözümü var mı varsa yazar mısın doğal bitkisel bir çözüm arıyorum karaciğerdeki yağlanmaların geçmesi ama tamamen geçmesi için bitkisel bir çözüm tedavi yöntemi var mı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Karaciğer yağlanmasının 2 çeşidi var alkole bağlı karaciğer yağlanması ve alkole bağlı olmayan karaciğer yağlanması muhtemelen siz bahsetmediğize göre sizinki alkole bağlı olmayan karaciğer yağlanması. Karaciğer yağlanması için birkaç öneride bulunabilirim.

Deve dikeni; devedikeni karaciğer fonksiyonlarını iyileştirir birikmiş yağların parçalanmasına yardımcı olur ayrıca karaciğeri yeniler. deve dikenini aktarlarda bulabilirsiniz. 2 yemek kaşığı devedikeni yaprağı ve çiçeğini bir bardak suda 5 dakika kısık ateşte kaynatıyoruz sonra yine bir 5 dakika demlenmeye bırakıyoruz. her gün bu şekilde taze olarak hazırlıyorsunuz ve içiyorsunuz tadı biraz acı olabilir tatlandırmak için bir miktar bal koyabilirsiniz.

Zencefil ; marketten zencefil alıyorsunuz , rendeli yiyorsunuz bir çay kaşığı rendelenmiş zencefili bir bardak sıcak suda bir çay poşeti Ile birlikte normal poşet Çay demler gibi 5 dakika demliyorsunuz ve bunu her gün tüketiyorsunuz.

Enginar ; enginar karaciğer için çok sağlıklı bir yiyecektir kalorisi düşüktür kan şekerini ve Kolesterolü düzenlemeye de yardımcı olur enginarı sık sık tüketin salatalarda soslarda çorbalarda kullanabilirsiniz ya da direkt yemeğini yapabilirsin.

Karahindiba en güçlü karaciğer temizleyicilerdendir , karaciğeri temizler aktarlarda Karahindiba yi bulabilirsin , 2 yemek kaşığı Karahindiba yaprağı ve çiçeği bir bardak su 10 dakika boyunca kaynatın balla tatlandırılır ve günde 3 kez tüketebiliriz.

Ayrıca aşağıdaki linkte karaciğer yağlanması nedenleri belirtileri ve tedavi yolları ile ilgili daha farklı ve detaylı bilgiler bulabilirsin incelemen de fayda var

 
Geri
Üst