Kapanmak İsteyipte Kapanamayan HANIMLAR

benimde ailem izin vermezdi ama bi sabah kalktım misafirliğe gidecektik ben başımı kapattım acele çıktım dışarı annem aşağıda beni görünce ne yapacağını bilemedi hemen çıkar dedi ama ben direttim ve misafirliğe öyle gittim herkes bana kapanmışsın dedi gittiğim yerde sonra annem ewe gelince hiç bişey diemedi çünkü eğer açılsaydım bu aileme ayıp olurdu ve gittiğim ewdeki insanlar ailemi dışlardı öyle kaldı hiç açılmadm elhamdüllh 6 yıldır kapalıyım we iikide o gün öyle yapmışım diorum.

ne güzel inşllh gönlünden geçeni yaparsın canım ama 5 vakit namazın düzenlimi kapalı arkadaslaırm olup namaz kılmayan çok var ben bu durumu yadırgıyorum 😕

ayrıca giyimin ne durumda şuaan canım buna hazırmısın bunu düşünmüşsündür gerçi.. başı kapatıp hala vücut hatlarını gösteren kıyafetler giyip dolaşan kızımız çok fazlaaa sokakta, suratta o biçim boyaa kaşlar incecikkk.. dinimizde başı ört oranı göster diye birşey yok başı örttünmü bi kadın sokakta kot gömlek dolaşmamalı en kısa diz altında bir ceket giymeli benim fikrimcee ben diğerlerine kapalı demiyorum.. Allahh herkese DOĞRU yolda kapanmayı nasip etsin,AMİN

Kaç kere KURANI-KERİMİ alıp eline okudun. vücutlarını belli etmeyecek şekilde giyinmeleri emredildi. CAhil cahil konuşma ya şeytana inanan sensin allah selamet versin sana ve senin gibi düşünenlere.