T Tubayt Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2019 #1 Kanda gebelik beta hcg İlişkiden sonra 20. Gün kanda 0.100 cıktı. 35. Gün-de ise 0.24 cıktı sonrasında regl oldum. Tahlil sonuçlarına güvenebilir miyim?
İlişkiden sonra 20. Gün kanda 0.100 cıktı. 35. Gün-de ise 0.24 cıktı sonrasında regl oldum. Tahlil sonuçlarına güvenebilir miyim?
Likapam Paylaşımcı Melek 5 Mayıs 2019 #2 Tubayt' Alıntı: İlişkiden sonra 20. Gün kanda 0.100 cıktı. 35. Gün-de ise 0.24 cıktı sonrasında regl oldum. Tahlil sonuçlarına güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Zaten hasta olmuşsun sonuçlarada güvenebilirsin
Tubayt' Alıntı: İlişkiden sonra 20. Gün kanda 0.100 cıktı. 35. Gün-de ise 0.24 cıktı sonrasında regl oldum. Tahlil sonuçlarına güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Zaten hasta olmuşsun sonuçlarada güvenebilirsin
selen-87 Aktif Üye Üye 5 Mayıs 2019 #3 Tubayt' Alıntı: İlişkiden sonra 20. Gün kanda 0.100 cıktı. 35. Gün-de ise 0.24 cıktı sonrasında regl oldum. Tahlil sonuçlarına güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Başında sıfır olan değerler dikkate alınmıyor canım Bir dahakine inşaallah
Tubayt' Alıntı: İlişkiden sonra 20. Gün kanda 0.100 cıktı. 35. Gün-de ise 0.24 cıktı sonrasında regl oldum. Tahlil sonuçlarına güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Başında sıfır olan değerler dikkate alınmıyor canım Bir dahakine inşaallah
T Tubayt Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2019 #4 selen-87' Alıntı: Başında sıfır olan değerler dikkate alınmıyor canım Bir dahakine inşaallah Genişletmek için tıkla ... Kaç günde çıkıyor peki kanda
selen-87' Alıntı: Başında sıfır olan değerler dikkate alınmıyor canım Bir dahakine inşaallah Genişletmek için tıkla ... Kaç günde çıkıyor peki kanda