ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Mart 2011 #41 mawimm ben kan vermek istiyomm ama bi tüp verirken bile sanki damarlarımdaki bütün kanı çekiyolarmışş gibi geliyoo korkuyorummm yaa canımm çok acıyo bide ben zayıfımm kan vermek için uygun bi bünyem yokmuş ama ilerde vermek çok istiyorum.
mawimm ben kan vermek istiyomm ama bi tüp verirken bile sanki damarlarımdaki bütün kanı çekiyolarmışş gibi geliyoo korkuyorummm yaa canımm çok acıyo bide ben zayıfımm kan vermek için uygun bi bünyem yokmuş ama ilerde vermek çok istiyorum.
ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Mart 2011 #42 ayşegüüll' Alıntı: ham yapayım sizde bu kadar tatlı olmasaydınız benene yaa ayşemmm bakk öle kötü kötüü gülmeee korkuyomm bacaklarımm titriyo tansiyonumm düşecek bayılacam aha şimdiii yeme sev bizi sev Genişletmek için tıkla ...
ayşegüüll' Alıntı: ham yapayım sizde bu kadar tatlı olmasaydınız benene yaa ayşemmm bakk öle kötü kötüü gülmeee korkuyomm bacaklarımm titriyo tansiyonumm düşecek bayılacam aha şimdiii yeme sev bizi sev Genişletmek için tıkla ...
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 4 Mart 2011 #43 ASİMELEK' Alıntı: ayşegüüll' Alıntı: ham yapayım sizde bu kadar tatlı olmasaydınız benene yaa ayşemmm bakk öle kötü kötüü gülmeee korkuyomm bacaklarımm titriyo tansiyonumm düşecek bayılacam aha şimdiii yeme sev bizi sev Genişletmek için tıkla ... oyyyy gülümm kıyabilirmiyim ben size ama napim çok şekersiniz şekerler napılır kıtıy kıtıy yenirrrr ben sizi zaten çok seviyomm kızzzzzzzz yirim yirrr Genişletmek için tıkla ...
ASİMELEK' Alıntı: ayşegüüll' Alıntı: ham yapayım sizde bu kadar tatlı olmasaydınız benene yaa ayşemmm bakk öle kötü kötüü gülmeee korkuyomm bacaklarımm titriyo tansiyonumm düşecek bayılacam aha şimdiii yeme sev bizi sev Genişletmek için tıkla ... oyyyy gülümm kıyabilirmiyim ben size ama napim çok şekersiniz şekerler napılır kıtıy kıtıy yenirrrr ben sizi zaten çok seviyomm kızzzzzzzz yirim yirrr Genişletmek için tıkla ...
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 4 Mart 2011 #44 ASİMELEK' Alıntı: mawimm ben kan vermek istiyomm ama bi tüp verirken bile sanki damarlarımdaki bütün kanı çekiyolarmışş gibi geliyoo korkuyorummm yaa canımm çok acıyo bide ben zayıfımm kan vermek için uygun bi bünyem yokmuş ama ilerde vermek çok istiyorum. Genişletmek için tıkla ... asim hani sorarlarya büyünce ne olcan diye senin ne olacağinı öğrendik bu sayene kan bağişçısı
ASİMELEK' Alıntı: mawimm ben kan vermek istiyomm ama bi tüp verirken bile sanki damarlarımdaki bütün kanı çekiyolarmışş gibi geliyoo korkuyorummm yaa canımm çok acıyo bide ben zayıfımm kan vermek için uygun bi bünyem yokmuş ama ilerde vermek çok istiyorum. Genişletmek için tıkla ... asim hani sorarlarya büyünce ne olcan diye senin ne olacağinı öğrendik bu sayene kan bağişçısı
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 7 Mart 2011 #45 Kızlarr kan kardeşlerim kandaşlarım ben geldim nirdesiniz