*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #11 Topikin hayırlı olsun gözüm Bu arada benim kanım uymuyor ama kafam uyuyor olarmi acep
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #12 kız kankim ayşegül kaplamışsın her yeri git bakim öte ablana yer aççç
TUNAA Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #14 mrb canımm kardeşlerim benim de 0 RH+, adminim topiğin güzel olmuş ellerine sağlık🙂
sılam_nisa Hamiş Melek 4 Mart 2011 #15 ayy yaa topiklerin doğmasına sebep olan sılam ebede geldi evet bende 0RH+ im bu guruba dahilim haydin hayırlı olsun fan kulübümüz
ayy yaa topiklerin doğmasına sebep olan sılam ebede geldi evet bende 0RH+ im bu guruba dahilim haydin hayırlı olsun fan kulübümüz
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2011 #16 Ne demek çitosum gelen herkese kapımız sonuna kadar açıktır başımızın üzerinde yeri var insan olsun yetir ki gerisi önemli değil😀 Kızlar kan kardeşlerim zizlerde hoşgeldiniz bu arada😀
Ne demek çitosum gelen herkese kapımız sonuna kadar açıktır başımızın üzerinde yeri var insan olsun yetir ki gerisi önemli değil😀 Kızlar kan kardeşlerim zizlerde hoşgeldiniz bu arada😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Mart 2011 #17 acil kana ihtiyaç vardır!!! kan grubu fark etmessssss drakula bende bende 0 (rh) + kankişlerimmmmmmm benimmmmm
acil kana ihtiyaç vardır!!! kan grubu fark etmessssss drakula bende bende 0 (rh) + kankişlerimmmmmmm benimmmmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2011 #18 ASİMELEK' Alıntı: acil kana ihtiyaç vardır!!! kan grubu fark etmessssss drakula bende bende 0 (rh) + kankişlerimmmmmmm benimmmmm Genişletmek için tıkla ... benden sana hayır yok asicim bende kan ne gezerr olsa dükkan senin bir ısırık verirdim nolacak ama takviye alıyorum zaten
ASİMELEK' Alıntı: acil kana ihtiyaç vardır!!! kan grubu fark etmessssss drakula bende bende 0 (rh) + kankişlerimmmmmmm benimmmmm Genişletmek için tıkla ... benden sana hayır yok asicim bende kan ne gezerr olsa dükkan senin bir ısırık verirdim nolacak ama takviye alıyorum zaten
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 4 Mart 2011 #19 bende kıskandım şimdi sizi benim kanımda uymuyor ama size kanım fıkır fğıkır kaynıyor bende gelsem olar mı
bende kıskandım şimdi sizi benim kanımda uymuyor ama size kanım fıkır fğıkır kaynıyor bende gelsem olar mı
ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Mart 2011 #20 gel lavişimmm gel kıskanma kısss zaten kana ihtiyac var kan grubu fark etmess diyozz bi de soruyo allah allahhhhhh
gel lavişimmm gel kıskanma kısss zaten kana ihtiyac var kan grubu fark etmess diyozz bi de soruyo allah allahhhhhh