*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #1 Kan Kardeşler Fun Club Kan Kardeşler Fun Club
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #2 allah iyiliğini versin adminimm bende 0 gurubundayım gel sana bir sarılayım kan kardeşim gülümmmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #3 Hoşgeldin canım kan kardeşim Geç otur bir kenara dinlen bakalım canım ilk sen geldin siftah senden bereketi Allah'tan
Hoşgeldin canım kan kardeşim Geç otur bir kenara dinlen bakalım canım ilk sen geldin siftah senden bereketi Allah'tan
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #4 ohhh saol adminim en güzel köşey kaaptım meraklanma çok var kaynanam çingene kanı herkesta var deyi herzaman
ohhh saol adminim en güzel köşey kaaptım meraklanma çok var kaynanam çingene kanı herkesta var deyi herzaman
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #5 Ya birşey dicem inanmıcan bak vallahi doğru haa beni küçükken bir çingene kadın kaçırmış şaka yapmıyorum acaba kanımla bir alakası varmı ki
Ya birşey dicem inanmıcan bak vallahi doğru haa beni küçükken bir çingene kadın kaçırmış şaka yapmıyorum acaba kanımla bir alakası varmı ki
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #6 *MaWi' Alıntı: Ya birşey dicem inanmıcan bak vallahi doğru haa beni küçükken bir çingene kadın kaçırmış şaka yapmıyorum acaba kanımla bir alakası varmı ki Genişletmek için tıkla ... ayy adminim sen beni hakkın rahmetine kavuştuurucan bugün heralde gülmekten çenem yarıldı kız ne Alakası olcak ilahi
*MaWi' Alıntı: Ya birşey dicem inanmıcan bak vallahi doğru haa beni küçükken bir çingene kadın kaçırmış şaka yapmıyorum acaba kanımla bir alakası varmı ki Genişletmek için tıkla ... ayy adminim sen beni hakkın rahmetine kavuştuurucan bugün heralde gülmekten çenem yarıldı kız ne Alakası olcak ilahi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #7 Kıs Allah korusun daha karpuz yicikk yok yok beşik kertlicikk dur hele dünürlerimden biri sendin demi benim bu arada
Kıs Allah korusun daha karpuz yicikk yok yok beşik kertlicikk dur hele dünürlerimden biri sendin demi benim bu arada
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #8 heeee bendim adminim daha cinsiyetini bilmiyoz çocukları kertiyoz da benimkide oğlan olursa neetçek ay adminim süper bişeysin ya sen beni güldürsün allah ta seni güldürsün canım
heeee bendim adminim daha cinsiyetini bilmiyoz çocukları kertiyoz da benimkide oğlan olursa neetçek ay adminim süper bişeysin ya sen beni güldürsün allah ta seni güldürsün canım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #9 Hee o zaman cinsiyet belli olana kadar biz sadece kan kardeşi olarak muhabbet edelim ayy sonra düşünemiyorum seninkide erkek olursa amanınn
Hee o zaman cinsiyet belli olana kadar biz sadece kan kardeşi olarak muhabbet edelim ayy sonra düşünemiyorum seninkide erkek olursa amanınn
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #10 *MaWi' Alıntı: Hee o zaman cinsiyet belli olana kadar biz sadece kan kardeşi olarak muhabbet edelim ayy sonra düşünemiyorum seninkide erkek olursa amanınn Genişletmek için tıkla ... bencede adminim sonradan çocuklarımız ın psikolojileri bozulmasın mazallah
*MaWi' Alıntı: Hee o zaman cinsiyet belli olana kadar biz sadece kan kardeşi olarak muhabbet edelim ayy sonra düşünemiyorum seninkide erkek olursa amanınn Genişletmek için tıkla ... bencede adminim sonradan çocuklarımız ın psikolojileri bozulmasın mazallah