A Alyamz rcs Forum Okuru 22 Ekim 2019 #21 Likapam' Alıntı: Senin gibi 2- kişi daha vardı 2 ciyi olduktan sonra olmadı 3 cü olsun dersin kendini ikna etmeye bak Genişletmek için tıkla ... 2. Oldu ama azdı test yaptım negatif o katade ekledi yine tek çizgi artık sorun yoktur değil mı yani olaydan 6 hafta sonra yaptım ama yine insan bisey var mı yok mu dmeiyor
Likapam' Alıntı: Senin gibi 2- kişi daha vardı 2 ciyi olduktan sonra olmadı 3 cü olsun dersin kendini ikna etmeye bak Genişletmek için tıkla ... 2. Oldu ama azdı test yaptım negatif o katade ekledi yine tek çizgi artık sorun yoktur değil mı yani olaydan 6 hafta sonra yaptım ama yine insan bisey var mı yok mu dmeiyor
A Alyamz rcs Forum Okuru 22 Ekim 2019 #22 Likapam' Alıntı: Adet olduktan sonra nasıl hamile olacaksın canım Genişletmek için tıkla ... Bazı kadınalar diyo yok ben adetim falan ama sonra öğrendim hamileyim annem beni 4. Ayinda öğrenmiş
Likapam' Alıntı: Adet olduktan sonra nasıl hamile olacaksın canım Genişletmek için tıkla ... Bazı kadınalar diyo yok ben adetim falan ama sonra öğrendim hamileyim annem beni 4. Ayinda öğrenmiş