@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 10 Kasım 2008 #1 Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! 1. Peki aşkım öyle olsun. 2. Bugün anneler günü annene gidelim. 3. Kaç çocuğumuz olsun hayatım? 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım. 5. Bugün Pazar istediğin kadar çarşıda kalabilirsin. 6. Yok hayatım istemem herşeyim var çok şükür... 7. ------------------------ 8. Seni seviyorum aşkım. 9. Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor. 10. Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor. 11. Spor giyinmene bayılıyorum. 12. Sence popom çok mu küçük? 13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter. 14. Çok eğlendiniz mi? 15. Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım. 16. Baaaak bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım 17. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin. 18. Sana bir bira açmamı ister misin? 19. Bu sene tatile gitmesek de olur. 20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
1. Peki aşkım öyle olsun. 2. Bugün anneler günü annene gidelim. 3. Kaç çocuğumuz olsun hayatım? 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım. 5. Bugün Pazar istediğin kadar çarşıda kalabilirsin. 6. Yok hayatım istemem herşeyim var çok şükür... 7. ------------------------ 8. Seni seviyorum aşkım. 9. Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor. 10. Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor. 11. Spor giyinmene bayılıyorum. 12. Sence popom çok mu küçük? 13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter. 14. Çok eğlendiniz mi? 15. Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım. 16. Baaaak bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım 17. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin. 18. Sana bir bira açmamı ister misin? 19. Bu sene tatile gitmesek de olur. 20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Kasım 2008 #2 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! emeğine sağlıkkk
mislinay Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #3 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! evet çoğunluk demez sanırım😀 emeğine sağlık
Ayışık Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #4 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! ellerine sağlık yaaaaa
!...rüzgarperisi...! Yeni Üye Üye 23 Aralık 2008 #5 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım. ben bunu sölerim yaa yazık ben ütüyü halledene kadar izlesin maçını 😛iha:
Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım. ben bunu sölerim yaa yazık ben ütüyü halledene kadar izlesin maçını 😛iha:
N nurciment Yeni Üye Üye 9 Ocak 2009 #6 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! emeğine sağlık
ece_ece Yeni Üye Üye 13 Ocak 2009 #7 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! yok ben bu maddelerin 10 kesinlekle yaparım
V V_I_P54 Yeni Üye Üye 8 Şubat 2009 #8 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! hehe emegine saglik cogu dogru nerdeyse
Heaven Yeni Üye Üye 12 Mart 2009 #9 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! valla çok güzeller emeğine sağlık canım🙂
Mi'na57 Yeni Üye Üye 13 Mart 2009 #10 Cevap: Kadınların Asla Söylemeyeceği 20 Madde ! 🙂🙂 teşekkürler..