cadi_91 Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2010 #1 kaç saat? ben zamanımın büyük bölümünü burda geçiriyorum siz kaç saat burdasınız? her gün giriyor musunuz?:fırtına::fırtına:
ben zamanımın büyük bölümünü burda geçiriyorum siz kaç saat burdasınız? her gün giriyor musunuz?:fırtına::fırtına:
cadi_91 Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2010 #3 KaLpSiz' Alıntı: ben her qün qirmeye çalışıyorum qirdiqimde bi 30 dk duruyorum Genişletmek için tıkla ... ben sana hiç rastlamadım ama
KaLpSiz' Alıntı: ben her qün qirmeye çalışıyorum qirdiqimde bi 30 dk duruyorum Genişletmek için tıkla ... ben sana hiç rastlamadım ama
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2010 #4 ........ bana rastladın mı hiiiçç cnm ????? Sizce ben buranın yerlisimiyim yoksa misafirmi ?
cadi_91 Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #5 AuSSie-AnGeL' Alıntı: ........ bana rastladın mı hiiiçç cnm ????? Sizce ben buranın yerlisimiyim yoksa misafirmi ? Genişletmek için tıkla ... bakim hmmm yerlisine benziyon yorumlarınla karşılaşıyorum sadece senle karşılaşmadım
AuSSie-AnGeL' Alıntı: ........ bana rastladın mı hiiiçç cnm ????? Sizce ben buranın yerlisimiyim yoksa misafirmi ? Genişletmek için tıkla ... bakim hmmm yerlisine benziyon yorumlarınla karşılaşıyorum sadece senle karşılaşmadım
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 5 Şubat 2012 #6 ban çalışıyorum ama her akşam giriyorum 3 4 saat pazarlarıda tüm gün burdayım nerdeyse
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 5 Şubat 2012 #7 ne yazık ki hem okul hem iş ikisini bir arada götürüyorum o yüzden pek vakit bulamıyorum buldugum zaman en az 1 saat en fazla 5-6 saat burada oluyorum
ne yazık ki hem okul hem iş ikisini bir arada götürüyorum o yüzden pek vakit bulamıyorum buldugum zaman en az 1 saat en fazla 5-6 saat burada oluyorum