üni-melek Yeni Üye Üye 3 Kasım 2010 #22 twins' Alıntı: evde kahvaltı edecek vaktim yok işe glince bişeyler yerim Genişletmek için tıkla ... hmm. anladımm ..hepimizin derdi.
twins' Alıntı: evde kahvaltı edecek vaktim yok işe glince bişeyler yerim Genişletmek için tıkla ... hmm. anladımm ..hepimizin derdi.
yarennnnnnn Hamiş Melek 24 Aralık 2010 #23 ben yapmıyorum yapamıyorum kac yıldır böyle ....5dk daha fazla uyum dıye can atıyom ne kahvaltısı
SweetCurse Yeni Üye Üye 9 Şubat 2011 #25 Sabah erken saatlerde evden çıkıcaksam kahvaltı yapmam.Midem almyr 😀
yesilgosluMELEK Yeni Üye Üye 11 Mart 2011 #27 bazen evde yapıyorum portakal suyu peynir zeytin kaşar kahvaltılık minik domatesler bazen dışardan tost poğça simit vs. o anki piskolojik durumuma bağlı
bazen evde yapıyorum portakal suyu peynir zeytin kaşar kahvaltılık minik domatesler bazen dışardan tost poğça simit vs. o anki piskolojik durumuma bağlı
ocean-49 Yeni Üye Üye 6 Nisan 2011 #28 Her sabah bir bardak süt içerim hastanedede kahvaltımı yaparım .