Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kabız değilim ama tuvaletimi yaparken zorlanıyorum arkadaşlar?
Kabız değilim ama tuvaletimi yaparken zorlanıyorum arkadaşlar?
Kabız değilim ama tuvaletimi yaparken zorlanıyorum melek kadınlar kulübü kabız değilim ama tuvaletim gelmiyor forumda.
Arkadaşlar 1 haftadır çok kötüyüm daha önce böyle bir şey yaşamadım. Tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum ama kabız değilim yani hiç yaşamadım dediğim gibi böyle birşey. Kabız değilim ama tuvaletimi yaparken zorlanıyorum böyle benim gibi olan yaşayan oldu mu bu durumu? Neler yapabilirim evde tuvaletim bazen küçük geliyor bazen kalın neden böyle yaa?
Merhabalar Kabız değilim ama tuvaletimi yapamıyorum sorunu sıkça sorulan bir durum. Kabızlık durumu yoksa tuvalet yapmakta zorluk çekiyorsanız bu kabızlıktir aslında. Bununla birlikte makatta ağrı kanama hissediliyor ve görülüyor ise bu kabızlığa bağlı makatta çatlak olduğunu gösterebilir ama dediğim zorlu belirtiler yoksa sadece yapamadığınızı söylüyorsaniz geçici bir kabızlık olabilir dediğim belirtiler varsa mutlaka bir genel cerrahi ye görünün derim. Ama basit bir kabızlık ise sabahları aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine su için çok etkili oluyor.
Ayrıca tuvaletini yaparken fazla ikinmak zorlanmak makata zarar verebilir burada çatlama oluşturabilirsiniz. Onun için bol su içmeyi de ihmal etmeyin. Kuru erik de dışkının yumuşamasına ve kolay çıkmasını sağlayacaktır. Düzenli mutlaka su tüketmeyi ihmal etmeyin günde en az 2 litre.
Kabızlık yaşayan arkadaşlar aşağıdaki yazımızı ve yorumları da incelemenizi tavsiye ediyorum. "Kabızlığa kesin çözüm" yazımızı da inceleyerek kabızlık ile alakalı neler yapılabilir görebilirsiniz.