Konuya cevap cer

Bilgiyi asıl kaynağından edinin

Selam,

Sitenize arama motorlarından ulaştım ve Kabala hakkında sitenizde yer vermiş olduğunuz bilgileri okudum. Buna istinaden size bu maili yollamak istedim.

Bnei Baruch uzun yıllardır Raşbi, Ari, Haim Vital, Baal Şemtov ve son neslin son Kabalistleri Baal HaSulam ve Rabaş’ın bırakmış oldukları kaynakları çalışarak Kabalistlerin oluşturduğu bir çerçeve ve prensiplerde Kabala çalışmaktadır.

Kabala hakkında doğru olmayan bilgilerin kaynağına baktığınızda söz konusu kişilerin Kabalist olmadığını görebilirsiniz. Bunun yanında az önce ismini saydığım Kabalistlerin kaynaklarına baktığınızda bu tip asılsız bilgilerle ilgili tek bir satır geçmez. Bu Kabalistlerin eserleri hala günümüzde ve tüm insanlığa kitapları açılmıştır. Karşılaştırmak, kontrol etmek hiç de zor değildir.

Bnei Baruch ise Kabala Bilgeliğini tüm insanların istifadesine sunmak için herhangi bir ticari amaç gütmeden tüm kaynakları parasız ve din, dil, ırk ayrımı yapmadan çalışmaya devam etmektedir.

Tavsiyemiz; okuyun ve tekrar değerlendirin.

Türkçe Ana sitemiz: Kabala, Bnei Baruh - Kabala Eğitim ve Araştırma Enstitüsü | kab.info

Bloglarımız: BB Kabala Araştırma ve Eğitim Merkezi 

Genel Sitemiz: Kabbalah, Bnei Baruch - Kabbalah Education & Research Institute | kabbalah.info

Hakkımızda: Bnei Baruh Hakkında

Kabala Nedir

Geri