tuqqce Daimi Üye Üye 24 Ocak 2010 #11 Julieт' Alıntı: yok yanlış anlaşılmasın sadece tutku derecesinde sevdiğiniz beni güldürdü yoksa ilginç bulsam bu konuları açmazdım Genişletmek için tıkla ... Ayy tatlım benim tarzım işte buuuuuuu eferinnn😀 Yukarıdaki yorumumdan tutku derecesinde sevdiğimi mi çıkardınız?Bence sizin yorumunuz beni güldürdü.Ayrıca ister tutku derecesinde severim ister başka türlü..
Julieт' Alıntı: yok yanlış anlaşılmasın sadece tutku derecesinde sevdiğiniz beni güldürdü yoksa ilginç bulsam bu konuları açmazdım Genişletmek için tıkla ... Ayy tatlım benim tarzım işte buuuuuuu eferinnn😀 Yukarıdaki yorumumdan tutku derecesinde sevdiğimi mi çıkardınız?Bence sizin yorumunuz beni güldürdü.Ayrıca ister tutku derecesinde severim ister başka türlü..
A aYYa-MoDa Forum Okuru 25 Şubat 2010 #12 japon tarzı kıyafetleri bende çok severim bunlarda çok hoş teşekkürler paylaşın için....
cheonsa´ Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2010 #13 ilk resimdeki kıyafet çok hoş duruyor 🙂 korelilerin kıyafetlerine bayılıyorum, çok farklı geliyor bana nedense 🙂 bu arada onlarda mini etek çok popüler 🙂
ilk resimdeki kıyafet çok hoş duruyor 🙂 korelilerin kıyafetlerine bayılıyorum, çok farklı geliyor bana nedense 🙂 bu arada onlarda mini etek çok popüler 🙂