Janssen leke serumu almak istiyorum fiyatı etkisi nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Karacahatunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

Karacahatunn

Forum Okuru
Janssen leke serumu almak istiyorum fiyatı etkisi nedir?

Janssen leke serumu kullananlar melek kadınlar kulübü janssen leke serumu nasıl kullanılır forum'da.​

Kızlar ben göz cevrem için güzel bir ürün arıyorum ama etkili olmasını istiyorum yani boşuna kullanmayım param çöpe gitmesin. Bir de cildim sorunlu bir cilt lekelerim var sizce Janssen leke serumu bu konuda işe yarar mı? Yani alırsam hem göz çevresi hem de leke serumu almak isterim ama kullananlardan duymak istiyorum ki ürün nasıl işe yarıyor mu?

Merhabalar
Bir Alman markası olan genelde çok bilinmeyen bu marka ürünleri çok beğenilen özelikle de sorunlu cilde sahip olanlar kullanabilir deniyor. Geniş bir ürün skalası olan janssen markası leke giderici göz altı morlukları sorunları ya da çizgileri giderici kremleri mevcut. Beğenilerek düzenli ve uzun kullanımda fayda görülen ürünleri siz de deneyebilirsiniz ama gerçekten sorunlu bir cildiniz varsa öncesinde bir dermatoloğa görünmenizde fayda var. Janssen leke serumu içeriği ampul şeklinde ve kullanmadan önce mutlaka cilt temiz olmalı. Ampulü elinizi incitmeden kağıt havlu arasında kirabilirsiniz. Sonrasında temiz yüzünüze ve boyun bölgesine nazikce masaj yaparak sürünüz. Bu tür leke serumları cilde iyi bir şekilde yedirilmesi gerekir faydalı olması için iyice masaj yaparak nazikçe yedirin.

Geçmek bilmeyen cilt lekeleri konusunda şu aşağıdaki yazımızı da bir inceleyin derim. Önemli bilgiler ve detaylı tarifler yer almakta linkte. "Bir türlü geçmeyen cilt lekeleri" konumuzun linki aşağıda.