U
umutluyumben
Forum Okuru
izmirin en güzel semtleri nereler
merhabalar benim sorum izmir de oturanlar yada izmiri çok iyi bilenlere olacak daha önce izmire bir iki defa gitmişliğim oldu ama öyle detaylı bir şekilde gezme fırsatım olmadı denizi olan başka bir şehirde yaşıyorum burada açıklayamıyacağım nedenlerden dolayı şehir değişikliği yapmak zorunda kalacaz eşim bana bıraktı istediğin bir şehri seç oraya taşınalım yeni bir hayata başlayalım dedi... izmire karşı zaten oldum olası bir sempatim vardı ve izmire taşınma olasılığı yüksek görünüyor.
izmir ilinin en güzel semtleri nereler acaba nerede oturulur çok sakin olsun istemiyorum yani yerleşim yerlerinden uzak falan oğlum liseye gidecek kızımda ilkokula başlayacak en azından okul hastane alışveriş merkezlerinin olduğu şöyle çıktınmı sıkılmadan gezebileceğin yerler olursa çok iyi olur
şimdilik ev kiralamayı düşünüyoruz eğer oturduğumuz semti beğenirsek oralardan ev de alabiliriz kiralar falan nasıl yüksek diye biliyorum ama sanırım semtine görede değişiyordur
izmir ilinin en güzel semtleri nereler acaba nerede oturulur çok sakin olsun istemiyorum yani yerleşim yerlerinden uzak falan oğlum liseye gidecek kızımda ilkokula başlayacak en azından okul hastane alışveriş merkezlerinin olduğu şöyle çıktınmı sıkılmadan gezebileceğin yerler olursa çok iyi olur
şimdilik ev kiralamayı düşünüyoruz eğer oturduğumuz semti beğenirsek oralardan ev de alabiliriz kiralar falan nasıl yüksek diye biliyorum ama sanırım semtine görede değişiyordur
Moderatör tarafında düzenlendi: