*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İyiki varsın...Ömrümün ve kalbimin sahibi
iyiki varsın yazıları iyi ki varsın yazıları iyiki aşkım aşkım sözleri ömrüm
Sözler yetmiyor kelimeler kifayetsiz kalıyor sana olan duygularımı anlatmaya...Kara bulutlarla dolu geçen şiddetli fırtına sonrası güneşim ışığımsın sen benim..Aldığım her nefesin sebebi sen,o kocaman sevgi dolu yüreğinle beni sevginle hep ayakta tutan bana güç veren yine sen ...
İyi ki varsın aşkım ,iyi ki seni tanıdım nefesim ,canım ,kanım olan ADAM..
Bana o güzel sevgisini sunan ,sıcacık yüreğini açan ,erkekliğin nasıl birşey olduğunu anlatan
erkeğinde ruhunun olduğunu çıkarsız saf sevgiler sunabildiğini,kadına nasıl değer verildiğini
onun sadece zevklerinin aracı değilde ,yaşamının amacı olduğunu kadına yüreğiyle,gözüyle
özüyle,nasıl hissetire bilinmesi gerktiğini onda gördüm.
O benim Sevdam Ömrümün Son Demi...
Ömrümün Son Demi..
Adı yüreğime kazılı olan,ölünceye kadar bende yaşayacak tek anlamım ,tek nedenim,
yaşam sebebim,üzüntüm,sevincim,kederim,mutluluğum,ağlama larım ,gülmelerim,
kıskançlığım,gerilmelerim,herşeyim..
HERŞEYİM.
Şu kısacık ömürde , bana bütün bu güzellikleri yaşattığın için çok teşekkür ederim..
Ruhuma verdiği tadla gönlüme gömdüğü aşkla bedenimdeki hazla
Ve aşkıma kalemini kırıp verdiği infazla....
O... Benim Sevdam..Ömrümün Son Demi...
Nice yıllara ömrüm seni çok seviyorum..İyiki varsın....İyiki benimsin ... iyiki çocuklarımın babasısın ...Rabbim seni bizim başımızdan eksik etmesin (Amin)
Sözler yetmiyor kelimeler kifayetsiz kalıyor sana olan duygularımı anlatmaya...Kara bulutlarla dolu geçen şiddetli fırtına sonrası güneşim ışığımsın sen benim..Aldığım her nefesin sebebi sen,o kocaman sevgi dolu yüreğinle beni sevginle hep ayakta tutan bana güç veren yine sen ...
İyi ki varsın aşkım ,iyi ki seni tanıdım nefesim ,canım ,kanım olan ADAM..
Bana o güzel sevgisini sunan ,sıcacık yüreğini açan ,erkekliğin nasıl birşey olduğunu anlatan
erkeğinde ruhunun olduğunu çıkarsız saf sevgiler sunabildiğini,kadına nasıl değer verildiğini
onun sadece zevklerinin aracı değilde ,yaşamının amacı olduğunu kadına yüreğiyle,gözüyle
özüyle,nasıl hissetire bilinmesi gerktiğini onda gördüm.
O benim Sevdam Ömrümün Son Demi...
Ömrümün Son Demi..
Adı yüreğime kazılı olan,ölünceye kadar bende yaşayacak tek anlamım ,tek nedenim,
yaşam sebebim,üzüntüm,sevincim,kederim,mutluluğum,ağlama larım ,gülmelerim,
kıskançlığım,gerilmelerim,herşeyim..
HERŞEYİM.
Şu kısacık ömürde , bana bütün bu güzellikleri yaşattığın için çok teşekkür ederim..
Ruhuma verdiği tadla gönlüme gömdüğü aşkla bedenimdeki hazla
Ve aşkıma kalemini kırıp verdiği infazla....
O... Benim Sevdam..Ömrümün Son Demi...
Nice yıllara ömrüm seni çok seviyorum..İyiki varsın....İyiki benimsin ... iyiki çocuklarımın babasısın ...Rabbim seni bizim başımızdan eksik etmesin (Amin)