İyiki Doğdun Tavuk_Kavurma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PaSikA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PaSikA

Yeni Üye
Üye
İyiki Doğdun Tavuk_Kavurma
Tavıkım Kavurmam İyiki Doğdun İyiki Varsın...Yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık getirsin inşallah...Horozunla birlikte nice nice mutlu sağlıklı yaşlara...

İyiki doğdun Tavuk, gıt gıt gıdak Tavukkk, gıt gıt gıdakk gıt gıt gıdakkk Tavuk!!! :A

Tavıkım, yeni yaşın sana, başta sağlık, kısmet, başarı, aşk, para, mutluluk, şans ve hayal ettiğin herşeyi getirsin 🙂

Doğum günün kutlu olsun, cebinde para olsun, yüreğin aşkla dolsun, peşinden horozlar koşsun 🙂)))

Nice uzun ve güzel ömürler dilerim tatlım :kiss:

ahahhaa horozsuz bir kutlama düşünemiodum sizde hemen dahil etmişsiniz sağolun kızlarrr şapp şupp öpüom ikinizide ama sabahtan kötü başladım güne aksilikleri çekiyorum günü sağlam bitiririm inş. 😀 ayrıca bi pastaya bi horozlu mutluluk dilemeye kanmam bilesinizz hani benim hediyelerim

vayy anasınııı beee tavıklarında mı doğum günleri olumuşş

beniimm pilicimm kanat ızgarammm tavuk kavurmamm yumurtadan demek bu gün çıktın heee iyi iyi iyikidoğdunnnn bnmm tavıkk kavurmm...

doğumm günün kutlu vede mutlu ollsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Horozların Efendisi,

Yeni yaşında tavukluğunu hissettirecek tek eşli bir horoz diliyorum sana güzel haberlerini bekliyorum :

En böyük tavık bizim tavık

İyi doğdun tavuk kardeş

Doğum günün kutlu olsun 🙂 Nice mutlu sağlıklı huzurluu horozlu yıllara inş.

Tavukcuğum doğum günün kutlu olsun Horozunla mutlu huzurlu başarılı nice sağlıklı seneler dilerim

nice mutlu huzurlu yaslara tavuk_kavurma...
yani canimda cekmedi deil 🙂

nice mutlu yıllara tavık vay be ilk defa aynı günde bi başkasıyla doğum günüm varmış.nice mutlu senelere birlikte kutlarık inş. meleklerimizle birlikte.