CeMoŞ Daimi Üye Üye 29 Haziran 2011 #1 iyiki doğdun @papatyam@ papişimm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık mutluluk sanş getirsin nice yaşlara eşin ve oğluşunlaa inş. iyiki doğdun canımm
papişimm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık mutluluk sanş getirsin nice yaşlara eşin ve oğluşunlaa inş. iyiki doğdun canımm
zenas61 Yeni Üye Üye 29 Haziran 2011 #2 doğum günün kutlu olsun papatyam ailenle nice mutlu seneler diliyorum...
VİŞNE Aktif Üye Üye 29 Haziran 2011 #3 iyiki doğdun papatyam nice senelere sağlıkla mutlulukla inşallah
EnCey Daimi Üye Üye 29 Haziran 2011 #4 Papatyam doğum günün kutlu olsun.. Ailenle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı nice seneler geçirmeni dilerimmm.... 🙂 :havai:
Papatyam doğum günün kutlu olsun.. Ailenle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı nice seneler geçirmeni dilerimmm.... 🙂 :havai:
@papatyam@ Aktif Üye Üye 29 Haziran 2011 #5 kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni gerçekten çok mutlu ettiniz duygulandım valla hepinizi öpüyorum Son düzenleme: 29 Haziran 2011
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız beni gerçekten çok mutlu ettiniz duygulandım valla hepinizi öpüyorum
nese355 Aktif Üye Üye 29 Haziran 2011 #6 Papatyam nice uzun mutlu yıllara sevdiklerin le canımm..muckss..🙂