ASİMELEK Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11 nee kaa kıskançsın arfe :seker: dikkatini çekerim o pasta benim ellerimden çıktı bilemiyciğim yani içinde herşey olabilir
nee kaa kıskançsın arfe :seker: dikkatini çekerim o pasta benim ellerimden çıktı bilemiyciğim yani içinde herşey olabilir
GREY Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #12 İiyki doğdu arfem angaralımmm. Mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte bereketli, mutlu, sağlıklı, bol kazançlı yol ve yıllar geçirmen dileği ile
İiyki doğdu arfem angaralımmm. Mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte bereketli, mutlu, sağlıklı, bol kazançlı yol ve yıllar geçirmen dileği ile
arfe Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2011 #13 iyiki doğdum ne güsel bi kadın oldum paşam hep peşimde gözü benim üzerimde sınırı zorluyorum 😀
arfe Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2011 #14 iyiki doğdum gördün mü bak 20 oldum özgürüm kanatlandım durmadım ayaklandım koşup iilerliyorum iyiki doğdum ne güsel bi kadın oldum paşam hep peşimde gözü benim üzerimde sınırı zorluyorum 😀
iyiki doğdum gördün mü bak 20 oldum özgürüm kanatlandım durmadım ayaklandım koşup iilerliyorum iyiki doğdum ne güsel bi kadın oldum paşam hep peşimde gözü benim üzerimde sınırı zorluyorum 😀