Young bride
Banned
İstiklal Marşını Bilmeyen üniversteli gençler var
En büyük dert bu olmalı nluyo bu türklere!
istiklal marşının yazarını bilmeyenler istiklal marşını bilmeyenler milli marşımızı
Çok sinirleiyim meleklerim geçen bi haber izliyorum.Sinirden ağlıycaktım nerdeyse spiker yoldan geçen vatandaşlara milli marşımızı soruyo.Milli marş nedir?Hayır bilmiyorum nerden biliyim en son okulda söyledim..Evet biliyorum kem.. kümm... İnanın hiçbiri bilmedi yazarını soruyo spiker bilen yok milli marş nedir onu bile bilemiyolar 26 yaşında ünv. öğrencisi bile okuyamadı.En sonunda ilkokul öğrencisine sordu çokta güzel okudu.Nereye gidiyoruz böyle?Korkalım artık bu gidişle söner bu şafaklarda yüzen alsancak ...
İstiklal Marşı
Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır,parlayacak;
O benimdir,o benim milletimindir ancak.
Çatma kuban olayım,çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül!Ne bu şiddet,bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...
Hakkıdır,Hakk'a tapan,milletimin istiklal!
...
Mehmet Akif Ersoy
istiklal marşının yazarını bilmeyenler istiklal marşını bilmeyenler milli marşımızı
Çok sinirleiyim meleklerim geçen bi haber izliyorum.Sinirden ağlıycaktım nerdeyse spiker yoldan geçen vatandaşlara milli marşımızı soruyo.Milli marş nedir?Hayır bilmiyorum nerden biliyim en son okulda söyledim..Evet biliyorum kem.. kümm... İnanın hiçbiri bilmedi yazarını soruyo spiker bilen yok milli marş nedir onu bile bilemiyolar 26 yaşında ünv. öğrencisi bile okuyamadı.En sonunda ilkokul öğrencisine sordu çokta güzel okudu.Nereye gidiyoruz böyle?Korkalım artık bu gidişle söner bu şafaklarda yüzen alsancak ...
İstiklal Marşı
Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır,parlayacak;
O benimdir,o benim milletimindir ancak.
Çatma kuban olayım,çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül!Ne bu şiddet,bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...
Hakkıdır,Hakk'a tapan,milletimin istiklal!
...
Mehmet Akif Ersoy
Moderatör tarafında düzenlendi: