egenin incisi Yeni Üye Üye 27 Kasım 2011 #71 ya bende yapıyorum yakıyor artı tüyler çok geç ve az çıkmaya başladı tavsiye ederim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 31 Aralık 2011 #72 bende deneyecegım yeterk azalsın bakalım ınsallah bsy yapmaz bnce once kucuk bı blgenızde denyın snra ıse yrrsa devm edrsnz 🙂 dha bska tavsyler vrsa yazınn lutfen acısız olsun 🙂 ve bnce bunu acıya dyanabıldınz zmnlar ypın mesela bazı ınsanlar (bende dahıl) sınırlı olunca ne kdr canı yansda tınlamıyo o zmn ypın hsstmezsnz 😀 😀
bende deneyecegım yeterk azalsın bakalım ınsallah bsy yapmaz bnce once kucuk bı blgenızde denyın snra ıse yrrsa devm edrsnz 🙂 dha bska tavsyler vrsa yazınn lutfen acısız olsun 🙂 ve bnce bunu acıya dyanabıldınz zmnlar ypın mesela bazı ınsanlar (bende dahıl) sınırlı olunca ne kdr canı yansda tınlamıyo o zmn ypın hsstmezsnz 😀 😀
SweetCurse Yeni Üye Üye 12 Mart 2012 #74 *MaWi' Alıntı: ben limon kullanıyorum ve tavsiye ederim😀 emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla ... Memnun musun pekii ?
*MaWi' Alıntı: ben limon kullanıyorum ve tavsiye ederim😀 emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla ... Memnun musun pekii ?
M misafir :) Forum Okuru 25 Ocak 2013 #75 ya arkadaşlar herkes deniycem yazmış yok mu bir tane denemiş, sonuç almış olann?? 😀
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Şubat 2013 #76 sürdükten sonra beklyomuyuz yıkıyomuyuz dakka varmı tesekkrler
S sezen822 Üye Üye 23 Ekim 2013 #78 Açıkcası ben denemedim. Ama 5 aydır kullandığım bir ürün var. İsmi Bioder. Kullandığım ilk aydan bu yana inanılmaz etkisini gördüm. Fiyatı kalitesine göre çok çok uygun. Tüyleri ile başı destte olanlara tavsiye ederim.
Açıkcası ben denemedim. Ama 5 aydır kullandığım bir ürün var. İsmi Bioder. Kullandığım ilk aydan bu yana inanılmaz etkisini gördüm. Fiyatı kalitesine göre çok çok uygun. Tüyleri ile başı destte olanlara tavsiye ederim.
E ezgi 42 Forum Okuru 20 Kasım 2013 #79 ben denedim.. ilk denemede faydasını gördüm.. öyle dayanılmıcak kadar da çok yakmıyor..
C ceydas Forum Okuru 1 Şubat 2014 #80 arkadaşlar anaturel aldım çok iyi mükkemel böyle bişi olmaz yaa tavsiye ederim Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Şubat 2014