elisev Hamiş Melek 10 Haziran 2010 #51 kızlar yakması sorun değilde sonra tahriş falan kızarıkloık yapmmıyomu ki
miss angel Yeni Üye Üye 10 Haziran 2010 #52 kızlar limon tuz karşmı bi dercye kadr tüylern köklerni zayflatıo ama tamamen yok edermi bilmem..bende olmadı daha öle bişy🙂 anck uzun süreli kullanmda anlayablrz bunu. yalnz bu karşm cildi çok kurutuyor ona göre önlem alınmalı🙂
kızlar limon tuz karşmı bi dercye kadr tüylern köklerni zayflatıo ama tamamen yok edermi bilmem..bende olmadı daha öle bişy🙂 anck uzun süreli kullanmda anlayablrz bunu. yalnz bu karşm cildi çok kurutuyor ona göre önlem alınmalı🙂
miss angel Yeni Üye Üye 10 Haziran 2010 #53 ayrca braz kızarklk oluo başta ama öle tahrş olayı olmuo tabi bu benm tecrübem. belki başkasına yapalblr tahriş...
ayrca braz kızarklk oluo başta ama öle tahrş olayı olmuo tabi bu benm tecrübem. belki başkasına yapalblr tahriş...
T thelek Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2010 #54 bende birinden duymuştum epilasyon yaptıkdan sonra denize gidiyormuş gözenekler acık olunca tuzlu su yakıyormuş azaltıyormuş.Bunu anlatınca bende tuzlu su yapsam olmazmıki demiştim gülmüşlerdi burdada yazıyı görünce ben güldüm benim aklıma gelmişti buuu 😀 bi deneyelim bakalım
bende birinden duymuştum epilasyon yaptıkdan sonra denize gidiyormuş gözenekler acık olunca tuzlu su yakıyormuş azaltıyormuş.Bunu anlatınca bende tuzlu su yapsam olmazmıki demiştim gülmüşlerdi burdada yazıyı görünce ben güldüm benim aklıma gelmişti buuu 😀 bi deneyelim bakalım
TuZ_ Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2010 #55 Agzimdan sular akti 😀 (sst Limon 😀) acIyacagIndan eminim. 😉 Peki acaba aramizda deneyipte yararInI gören varmI melekler? Paylasim için tesekkürler! @->>-----
Agzimdan sular akti 😀 (sst Limon 😀) acIyacagIndan eminim. 😉 Peki acaba aramizda deneyipte yararInI gören varmI melekler? Paylasim için tesekkürler! @->>-----
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 9 Eylül 2010 #57 ellerinee saglıkk hadii deneyelim bakalımm nasıl olcak...