eftelya Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #1 işte geldim burdayım=)) selam hanımlar bende artık aranızdayım sizlerle güzel paylaşımlarda bulunacağımıza eminim sevgiler😛arty:
selam hanımlar bende artık aranızdayım sizlerle güzel paylaşımlarda bulunacağımıza eminim sevgiler😛arty:
eftelya Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #3 Ce: işte geldim burdayım=)) teşekkür ederim canım pek kalabalık değiliz galiba=)
örgüm Üye Üye 3 Mart 2008 #4 Ce: işte geldim burdayım=)) eftelya' Alıntı: teşekkür ederim canım pek kalabalık değiliz galiba=) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım seni burda görmek çok güzel:n028:
Ce: işte geldim burdayım=)) eftelya' Alıntı: teşekkür ederim canım pek kalabalık değiliz galiba=) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım seni burda görmek çok güzel:n028:
hayrünisa Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #6 Ce: işte geldim burdayım=)) Canım aramıza hoşgeldin.İyi paylaşımlar...
eftelya Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #7 Ce: işte geldim burdayım=)) örgüm' Alıntı: hoşgeldin canım seni burda görmek çok güzel:n028: Genişletmek için tıkla ... o yüzden tokmaklıyon beni canııım😀ancing_furious:
Ce: işte geldim burdayım=)) örgüm' Alıntı: hoşgeldin canım seni burda görmek çok güzel:n028: Genişletmek için tıkla ... o yüzden tokmaklıyon beni canııım😀ancing_furious:
eftelya Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #8 Ce: işte geldim burdayım=)) hepinize teşekkür ederim güzeller😛arty:
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #9 Ce: işte geldim burdayım=)) hoşgeldin keyifli zaman geçirmen dileğiyle
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #10 Ce: işte geldim burdayım=)) Hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlarda bulunmanı dilerim.