Yazma artık dedi içimdeki ses… Umut yok, mutluluk yok satırlarında… Sadece aşk ve нüzüηtamamlıyor her cümle sonunu… Beni en iyi tanıyan, en iyi bilen içimi dinledim, baraktım kalemi kâğıdı… Diyemedim ki; aşkın olmazsa olmazıdır нüzüη…
Eksildim kaç kere, kaç kere çoğaldım yeniden… Kaçıncı kucak açışım aynı aşka, kaçıncı vazgeçişim bilemedim… Susuyorsun deme bana… Susuyorum işte, sana susuyorum…
Susadıkça ellerine, нüzüηℓєяιм çoğalıyor… Yazmadan dökemiyorum içimdeki zehiri, Beyaz bir sayfayı karalamadan, kendimi temize çekemiyorum…
Sustur içindeki ümitsizliği diyorsun, yüreğim hepten susuyor…
Yüreğim sustukça sana susuyorum… Ve susadıkça gözlerine, yangınım büyüyor…
Yüzüm bahara koşuyor, içim aşka…
Sen, aşk, bahar,нüzüη… Ne güzelsiniz bir arada, bahar sana, sen aşka, aşk hüzne ne güzel yakışmakta… Sen hala нüzηübırak diyorsun, seni bırakmak mı şaka ediyorsun, deyip üstünde durmuyorum…
Bu gece İki kişilik yalnızlık rezervasyon ettim En ön sıradan bir bank seçtim Mavi denizin En kırılgan düşlerini seyredeceğiz Bir martı hayali düşürdüm gözlerimden Bir gün daha bitti Gece gözlerini kapatırken Radyoda bizim için söyledi "Sezen" " Beni Unutma "
Gece gözlerini dikmişti hayallerime Düşürüyordum seni ellerimden Masamda duran siyah beyaz resimler Seni bana anlatmaya çalışan Odamın duvarları Yalnızlığımla tavla oynuyordum resmen Göz kapaklarını kapatmıştı gökyüzü Karanlık sabahlar doğacaktı güneşle Ufkumu kaybetmiştim Gözlerin nerede , bu oda neden bu kadar sessiz Bir film karesinden Alıntı yapılmış gibi hayatım Nereye kadar sensizim Şimdi hangi kağıdın kıvrımlarına seni yazsam Düştüğüm senin mezarlığın
Tut ellerimden düşeceksen Düşelim yarını belirsiz sabahlara Kırılsın bütün düşlerimiz Çeksin biri umutlarımızı ayaklarımızın altından Sırt üstü düşelim Ellerimiz kavuşsun mavi denizlerin Boş bakışlarında Düşürsün bizi Bir leylek gagasından Eylül yağmurlarında öpeyim alnını Sahilin şezlonglarına uzansın Ölü düşlerimiz
Ayrılıklar düşerken Beşik kertmesi yarınlara Ölüm tutuyordu aklım Ladesi bozulmuş sabahlara Gece peçesini indirmiş Güneş kavrukluğunda bir aşk Bir masal gibi yağmur Çalıntı eylül sabahları Savrulduğum yıllarım Seni bana göstermiyor
Ayrılık düşerken kirpiklerimize Saçlarının beyazlaşmış sayfalarında Kendimi arıyorum El ele yürüdüğümüz kordon boyu Ne fark eder demir atmadığımız şehirler Göçebe aşk bestesiyiz biz Dudaklarda virgülle kesilmiş Bir dar ağacı beğendim gözlerinde Hadi Kapat gözlerini
Bir günlüğün Yırtık taraflarında arıyorum şimdi aşkı Harflerin hece hece düştüğü Sensizlikler avutmuyor Savaş yetimi gözlerimi Her aşk ölümün kıyısına çekiliyor Sus / tum Tüm bildiğim doğruları yanlışlara vererek Seni benden sıyırıyorum Bir gecenin koynundan düşüyor Gözleri aşk olan Sen (sizlik)
/...Ve son beste Gece en çiğ halinde düştü Yalnız başkentimin kırılgan düşlerine Çeltiksiz sabahların kırık kanatlı serçelerine Bu aşk , bu yalnızlık Dipnottur mülteci düşlerime Böyle biline , böyle söylene.../
---Beni Unutma --- Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma
öyle deme aptalım falan değerini bilmeyen aptaldır.. kusura bakma ama bu böyle .. bırak seni kaybettiğine o üzülsün o yansın hiç kafanı takma olayı az cok anladım ne oldugunu tatlım değmezz sen üzüldüğünle kalırsın.
Eksildim kaç kere, kaç kere çoğaldım yeniden… Kaçıncı kucak açışım aynı aşka, kaçıncı vazgeçişim bilemedim… Susuyorsun deme bana… Susuyorum işte, sana susuyorum…
canımm sucremm ellerine sağlık köşemi boş bırakmadığıjn için çok teş ederim sana