D
deli olcam olmuyo
Forum Okuru
İphone safari tarayıcı başka sitelere adreslere yönlendiriyor
İphone plus ve iphonenin tüm serilerinde bugün iphoneme virüs mü bulaştı bilemiyorum araştırdım ama bulamadım. Facebook üzerinden haber yapan sitelerin linklerine tıkladığımda ve google kaynaklı bir aramaya girdiğimde iphone başka adreslere yönlendiriyor. Başka sitelerde ve iphonenin resmi sitesinde safari ve chrome ayarlarından çerezleri silmem gerektiği hatta belki evdeki hatta bulaşmış olabileceği şüphesiyle modemin restart edilmesi vs vs herşeyi yaptım ama yinede çözemedim.
Yaptıklarım.
Safariyi kaldıramadığım için genel ayarlara gittim ve safariden çerezleri ve daha önce girmiş olduğum internet sitesi verilerinin tamamını sildim.
2-Chromeyi kaldırdım yeniden kurdum
3-İphonemi yeniden başlattım
4-Cep telefonumun internetinden de girdim
sonuç yok arkadaşlarım iphone başka sitelere yönlendiriyor. Bu sorunu alan iphone kullanıcıları çözüm noktasında bana yardımcı olabilirler mi
Yaptıklarım.
Safariyi kaldıramadığım için genel ayarlara gittim ve safariden çerezleri ve daha önce girmiş olduğum internet sitesi verilerinin tamamını sildim.
2-Chromeyi kaldırdım yeniden kurdum
3-İphonemi yeniden başlattım
4-Cep telefonumun internetinden de girdim
sonuç yok arkadaşlarım iphone başka sitelere yönlendiriyor. Bu sorunu alan iphone kullanıcıları çözüm noktasında bana yardımcı olabilirler mi