ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 21 Ocak 2011 #1 İnga Nedir? ınga ne demek İnga.. Arkadaşlar benim anlamadığım ve açıklamasınıda bulamadığım birşey var . Bu bebekler neden ağlarken inga derler neden illa o sesi çıkarırlar İnganın sözlük anlamı ; Bebeğin ağlama sesi olarak tabir edilen kelime. ee zaten onu biliyoruz ama neden diyoruz ..
ınga ne demek İnga.. Arkadaşlar benim anlamadığım ve açıklamasınıda bulamadığım birşey var . Bu bebekler neden ağlarken inga derler neden illa o sesi çıkarırlar İnganın sözlük anlamı ; Bebeğin ağlama sesi olarak tabir edilen kelime. ee zaten onu biliyoruz ama neden diyoruz ..
ebe melek Üye Üye 21 Ocak 2011 #2 hepimiz kücükken inga ddemisizdir mutlaka ama hic bilgim yok ne demek oldugunu her halde bebk dili inga hah
hepimiz kücükken inga ddemisizdir mutlaka ama hic bilgim yok ne demek oldugunu her halde bebk dili inga hah
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 21 Ocak 2011 #3 valla bebek işte karnı acıkınca altını pisletince yada huysuz olduğunda ağlıyo o inga diye de acındırmak için kendini
valla bebek işte karnı acıkınca altını pisletince yada huysuz olduğunda ağlıyo o inga diye de acındırmak için kendini
Y yanlız kurt Yeni Üye Üye 7 Aralık 2020 #7 ebe melek' Alıntı: hepimiz kücükken inga ddemisizdir mutlaka ama hic bilgim yok ne demek oldugunu her halde bebk dili inga hah Genişletmek için tıkla ... ağlamak yani kısaca ınga
ebe melek' Alıntı: hepimiz kücükken inga ddemisizdir mutlaka ama hic bilgim yok ne demek oldugunu her halde bebk dili inga hah Genişletmek için tıkla ... ağlamak yani kısaca ınga
Y yanlız kurt Yeni Üye Üye 7 Aralık 2020 #8 ece23232456' Alıntı: haahah benim kuzenimde ingaa der Genişletmek için tıkla ... ßeLeN' Alıntı: Neden inga; minga, tinga, singa deilde inga Genişletmek için tıkla ... ne bilelim çoçukların içinden gelmişşş
ece23232456' Alıntı: haahah benim kuzenimde ingaa der Genişletmek için tıkla ... ßeLeN' Alıntı: Neden inga; minga, tinga, singa deilde inga Genişletmek için tıkla ... ne bilelim çoçukların içinden gelmişşş
Y yanlız kurt Yeni Üye Üye 7 Aralık 2020 #9 ebe melek' Alıntı: hepimiz kücükken inga ddemisizdir mutlaka ama hic bilgim yok ne demek oldugunu her halde bebk dili inga hah Genişletmek için tıkla ... evet bencede
ebe melek' Alıntı: hepimiz kücükken inga ddemisizdir mutlaka ama hic bilgim yok ne demek oldugunu her halde bebk dili inga hah Genişletmek için tıkla ... evet bencede
A azrail Yeni Üye Üye 7 Aralık 2020 #10 ece23232456' Alıntı: haahah benim kuzenimde ingaa der Genişletmek için tıkla ... aynen