İzmirella Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #1 inanamıyacaksınızzz süper yaaaaa MUTLAKA DENEYİN!!!!! KAFAYI YEMEMEK ELDE DEĞİL CİDDEN 🙂)) Önce hesap makinenizi hazır edin. Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, ( alan kodu kullanmayınız! ) Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı bir daha ekleyin, 250 çıkartın ve 2 ye bölün... Ve de SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN 🙂)))
MUTLAKA DENEYİN!!!!! KAFAYI YEMEMEK ELDE DEĞİL CİDDEN 🙂)) Önce hesap makinenizi hazır edin. Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, ( alan kodu kullanmayınız! ) Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı bir daha ekleyin, 250 çıkartın ve 2 ye bölün... Ve de SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN 🙂)))
Hülya Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #2 Cevap: inanamıyacaksınızzz süper yaaaaa Aaa gerçektendee süpermiş 😀 😀
gökçe Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #3 Cevap: inanamıyacaksınızzz süper yaaaaa Süper. Ellerine sağlık. Süpriz olsun yeni gelenlere ne çıktığını söylemem😀
Cevap: inanamıyacaksınızzz süper yaaaaa Süper. Ellerine sağlık. Süpriz olsun yeni gelenlere ne çıktığını söylemem😀
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #4 Cevap: inanamıyacaksınızzz süper yaaaaa 1621626 çıktı e ne bu şimdik anlamadım😕
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Mart 2011 #5 aaaa ciddi ciddi ev telefonum cıktı.. vay be bulana aferin valla...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #6 Ev telefonumun numarasını bilmiyomki
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #7 ÇİTOS' Alıntı: Ev telefonumun numarasını bilmiyomki Genişletmek için tıkla ... Canım kafa yorarım diyorsan ben bizim evin numarasını sana vereyimde öyle yapıver valla ben hiç uğraşamam
ÇİTOS' Alıntı: Ev telefonumun numarasını bilmiyomki Genişletmek için tıkla ... Canım kafa yorarım diyorsan ben bizim evin numarasını sana vereyimde öyle yapıver valla ben hiç uğraşamam
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #8 ha olur mawişim ver ben gerçek ev telefonumu bilmiyom pc için bağlattık tel çaldımı pek heycan yapıyom acaba arayan kim diye arayan da genelde telekom oluyo haha
ha olur mawişim ver ben gerçek ev telefonumu bilmiyom pc için bağlattık tel çaldımı pek heycan yapıyom acaba arayan kim diye arayan da genelde telekom oluyo haha