MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2009 #11 **eldalote**' Alıntı: canım bu benimki 🙂 sonuçlarını ve senin yorumunu beliyorum meçhulcümm 🙂 🙂 🙂 kazanamasamda napalım 🙂 🙂 :laugh: Genişletmek için tıkla ... Tamamdır canım resmini aldım.Başarılar🙂
**eldalote**' Alıntı: canım bu benimki 🙂 sonuçlarını ve senin yorumunu beliyorum meçhulcümm 🙂 🙂 🙂 kazanamasamda napalım 🙂 🙂 :laugh: Genişletmek için tıkla ... Tamamdır canım resmini aldım.Başarılar🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2009 #12 AYTASI' Alıntı: ya bende katilmak istiyorum ama bizde bunlari yapan program yokki ne olacagim ben Genişletmek için tıkla ... Canım imza va avatar programları diye ara googleden bulursun🙂Ben şimdi program adı vermiyorum ama benim kullandığım program adopephotoshop🙂 kolay gelsin🙂
AYTASI' Alıntı: ya bende katilmak istiyorum ama bizde bunlari yapan program yokki ne olacagim ben Genişletmek için tıkla ... Canım imza va avatar programları diye ara googleden bulursun🙂Ben şimdi program adı vermiyorum ama benim kullandığım program adopephotoshop🙂 kolay gelsin🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2009 #13 *HerCai*' Alıntı: Bende katilmak istiyorum 🙂🙂 Böyle bir yarismayi acmis olman cok gzl canim, tskler 🙂🙂 Resmimide en kisa zamanda ekleyecegim, insallah 🙂 Katilan arkadaslara basarilar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim🙂Tamam canım senide yazdım 2.yarışmacı sensin.Resmini bekliyorum başarılar🙂 Kolay gelsin arkadaşlarım
*HerCai*' Alıntı: Bende katilmak istiyorum 🙂🙂 Böyle bir yarismayi acmis olman cok gzl canim, tskler 🙂🙂 Resmimide en kisa zamanda ekleyecegim, insallah 🙂 Katilan arkadaslara basarilar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim🙂Tamam canım senide yazdım 2.yarışmacı sensin.Resmini bekliyorum başarılar🙂 Kolay gelsin arkadaşlarım
Gül Hanım Yeni Üye Üye 23 Ekim 2009 #14 canım avtarın üzerinde yazı olabilir mi yoksa sadece nik mi olcak bende bende
MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2009 #15 gül15' Alıntı: canım avtarın üzerinde yazı olabilir mi yoksa sadece nik mi olcak bende bende Genişletmek için tıkla ... Canım üzerine istediğin yazıyı yaz ama mutlaka nickin de olsun.Bide başka sitelerden yapıp koymayın sakın kabul olmaycaktır. Dikkat edeceğiniz diğer bir noktaysa gül'ün imzasındaki gibi birgül yazan resimde ki gibi link yada site ismi olmasın!!!!hadi kolay gelsin🙂 Gülcüm resminide koy buraya.Artık 3.yarışmacısın🙂
gül15' Alıntı: canım avtarın üzerinde yazı olabilir mi yoksa sadece nik mi olcak bende bende Genişletmek için tıkla ... Canım üzerine istediğin yazıyı yaz ama mutlaka nickin de olsun.Bide başka sitelerden yapıp koymayın sakın kabul olmaycaktır. Dikkat edeceğiniz diğer bir noktaysa gül'ün imzasındaki gibi birgül yazan resimde ki gibi link yada site ismi olmasın!!!!hadi kolay gelsin🙂 Gülcüm resminide koy buraya.Artık 3.yarışmacısın🙂
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 27 Ekim 2009 #17 [SENE]file:///C:/Documents%20and%20Settings/MELİN/Belgelerim/Resimlerim/anigif.gif[/SENE]
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Ekim 2009 #19 HayaL' Alıntı: Yöneticiler katılabilio mu canım 🙂Ben de katılmak isterim... Genişletmek için tıkla ... Hayır canım yöneticiler katılamıyor...Sadece üyeler için yarışma...
HayaL' Alıntı: Yöneticiler katılabilio mu canım 🙂Ben de katılmak isterim... Genişletmek için tıkla ... Hayır canım yöneticiler katılamıyor...Sadece üyeler için yarışma...