T TİTAN Forum Okuru 30 Ağustos 2012 #1 İlköğretim İçin Atatürk İle İlgili Şiirler İlköğretim Atatürk Şiirleri Atatürk şiirleri Okulların açılmasına sayılı günler kala İlköğretim haftası içinda okunabilecek İlköğretim Atatürk Şiirleri ile sizinleyiz melekler 🙂 Atatürk Türk’ü ölümden Odur kurtaran Odur yeniden Türklüğü kuran. Yaptığı ordu Düşmanı kovdu. Ulusu, yurdu Odur yaratan. Türk’ün dileği Onun ereği. Yüce yüreği Türklüğe vatan. Bu memleketi, Cumhuriyeti Canıyle etti Bize armağan. Atamızsın sen, Adımız senden. Yürür izinden Sana inanan. Ülküm yürüsün, Türklük büyüsün Sen Atatürk’sün Ey yüce Başkan! Hasan Âli Yücel ATAM Saat 9u 5 geçe, Atam öldü diye. Gözlerini kapadı, Bütün dünya ağladı. Doktor doktor kalksana, Lambaları yaksana. Atam elden gidiyor, Çaresine baksana. Uzun,uzun kavaklar, Dökülüyor yapraklar. Ben Atama doymadım, Doysun kara topraklar. Atatürk Yurdu sen kurtardın atatürk Yurdu sen bize verdin atatürk Seni ne kadar çok sevdiğimizi Bilmezsin atatürk Sen bu yurdu düşmanlardan Kurtardın.. Sana nasıl borçluyuz Bilemezsin ATATÜRK! Atatürk Şimdi bir deniz varsa Pamuk tarlaları Rüzgarlar altında Şimdi bir tren geçiyorsa ovalardan. Buğday sarısı güneşte Bir kuş uçuyorsa Şimdi bir bayrak dalgalanıyorsa Aylı yıldızlı... Yaşamak seninle güzel Yaşamak bunun için büyük Sevgili Atatürk. Adnan ARDAĞI
İlköğretim Atatürk Şiirleri Atatürk şiirleri Okulların açılmasına sayılı günler kala İlköğretim haftası içinda okunabilecek İlköğretim Atatürk Şiirleri ile sizinleyiz melekler 🙂 Atatürk Türk’ü ölümden Odur kurtaran Odur yeniden Türklüğü kuran. Yaptığı ordu Düşmanı kovdu. Ulusu, yurdu Odur yaratan. Türk’ün dileği Onun ereği. Yüce yüreği Türklüğe vatan. Bu memleketi, Cumhuriyeti Canıyle etti Bize armağan. Atamızsın sen, Adımız senden. Yürür izinden Sana inanan. Ülküm yürüsün, Türklük büyüsün Sen Atatürk’sün Ey yüce Başkan! Hasan Âli Yücel ATAM Saat 9u 5 geçe, Atam öldü diye. Gözlerini kapadı, Bütün dünya ağladı. Doktor doktor kalksana, Lambaları yaksana. Atam elden gidiyor, Çaresine baksana. Uzun,uzun kavaklar, Dökülüyor yapraklar. Ben Atama doymadım, Doysun kara topraklar. Atatürk Yurdu sen kurtardın atatürk Yurdu sen bize verdin atatürk Seni ne kadar çok sevdiğimizi Bilmezsin atatürk Sen bu yurdu düşmanlardan Kurtardın.. Sana nasıl borçluyuz Bilemezsin ATATÜRK! Atatürk Şimdi bir deniz varsa Pamuk tarlaları Rüzgarlar altında Şimdi bir tren geçiyorsa ovalardan. Buğday sarısı güneşte Bir kuş uçuyorsa Şimdi bir bayrak dalgalanıyorsa Aylı yıldızlı... Yaşamak seninle güzel Yaşamak bunun için büyük Sevgili Atatürk. Adnan ARDAĞI