benim olduuuuu biri okuldan diildi o ama
mahalledeydi bak hala aklımda ama çocuğun yüzünü hatırlamıyorm
sanırım 4 e yeni geçmiştim o ara bu da bizim mahallede bi akrabasına gelmiş yatıya dışarda oynuyoz ediyoz devamlı kavga halindeyiz bunla
eskiden dansa davet diye bi oyun vardı bilmeyenlere anlatim
🙂 kızlar oturur erkekler gelir sırayla istedikleri kızı kaldırmaya çalışırdı istemeyince yada süründürmek için ayağımın altı otuz altı diyip yollarsın sonra çiftler eşleşince sona kalan iki kişi için elele tutuşurduk köprü yapardık alttan geçerkende sırtlarına vururduk
neyse oynuyoz kızlı erkekli gene bunla hep kavga dövüşüz ama devamlı bana geliyo bende inat ettim ya hep geri yolluyom
başka arkadaş geliyo bana bu olay çıkartıyo falan neyse kabul ettim bunu mecburen
neysecime çiftler eşleştik tutuyo elimi bu ama nası sıkıyodu bide kızmıştı bana niye kabul etmiyosun diye sonradan arkadaşıma söylemiş meğer hoşlaşıyomuş benden e bende zaten ondan hoşlaşıyodum ama gitti öööle
öbürüde orta1 deydik biri takıldı peşime ikizdi bunlar iki erkek biri dolanıyo hep Allahım bende güya istemem pozundayım ama peşimde olmayınca çıldırıyorm niye ilgilenmez diye
bunlada hep kavga ederdik bazen okula girerdim elinde kağıttan gül yapmış milletle onu gönderirdi falan
tabi nooldu o kadar naz yapınca aşık uşandı peşimide bırakmıştı
soora tesadüf lise 2 de aynı sınıfa düştük dedim melike nası bi akıl varmış sende bu çocuk için yakışıklı derdin bide