S senenguzel Yeni Üye Üye 11 Ekim 2015 #11 Tatlım bende pembe akinti vardı sonra kahverengi nerden baktım yerlesme kanaması diyordu bilmiyorum artık hayırlısı kocamla sabırla bekliyoruz
Tatlım bende pembe akinti vardı sonra kahverengi nerden baktım yerlesme kanaması diyordu bilmiyorum artık hayırlısı kocamla sabırla bekliyoruz
S senenguzel Yeni Üye Üye 11 Ekim 2015 #12 Ayrıca birde 2 gündür baş ağrısı var bugün halsizlik ve uyku var
gmzky Hamiş Melek Üye 11 Ekim 2015 #13 İnşallah gusel hbrler alırsın ama acele etmen için çok erken daha iki aylık eyliymissin şimdiden bukdar takma yoksa stres oluo kaç seneler boyunca sırf stres yüzünden cocgu olmayanlar var kakknda hayırlısı olsun
İnşallah gusel hbrler alırsın ama acele etmen için çok erken daha iki aylık eyliymissin şimdiden bukdar takma yoksa stres oluo kaç seneler boyunca sırf stres yüzünden cocgu olmayanlar var kakknda hayırlısı olsun
S senenguzel Yeni Üye Üye 11 Ekim 2015 #15 Canım adet oldum 2 gün önceden geldi. Hayal kırıklığına uğradık ama sağlık olsun
S senenguzel Yeni Üye Üye 12 Ekim 2015 #17 Tatlım ağrım çok fazlaydı ilaç 2 tane aldım acillkk olduk ağrı kesici kullanıyorum ağrım olunca napalım kader de varsa olur
Tatlım ağrım çok fazlaydı ilaç 2 tane aldım acillkk olduk ağrı kesici kullanıyorum ağrım olunca napalım kader de varsa olur